2777
2789

دلم میخاد هدفی واسه خودم داشته باشم و سر خودمو گرم کنم بنظرتون میکاپ خوبه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسایلش گرونه باید مدل زیاد داشته باشی من رفتم وسرکار نرفتم از این بابت خیلی ناراحتم

حدود چقد هزینه کردی 

چرا دیگه ادامه ندادی؟؟ 

فک کنم لوازم آرایشی  گرون باشه ،به نظرم باز شینیون وسایل کمتری می خواد،البته نمیدونم بازار کار کدومشون بیشتره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

علاقه مهمه بعدش حوصله تا جذب مشتری

ببین میخام واسه خودم هدف داشته باشم 

خسته ام بس ک غصه خوردم 

اگه خدا بخاد وارد این حرفه شدم سعی میکنم بهترین بهترین باشم 

خب مدل خودم میشم

اینطوری فق میتونی رو چهره خودت میکاپ‌کنی بعدنا نمیتونی رو چهره های مختلف کار کنی هر چهره ای کانتورینگ مخصوص خودشو داره هر پوستی کرم پودر و تکنیک پوستی خاص خودشو داره هر چشمایی سایه مخصوص ب خودش رو باید روش کار کنی و فرم لبا مختلفتن و و... باید مدل زیاد داشته باشی و تمرین زیاد میخواد بدون مدل بری اصلا اصلا موفق نمیشی

ببین میخام واسه خودم هدف داشته باشم خسته ام بس ک غصه خوردم اگه خدا بخاد وارد این حرفه شدم سعی میکنم ...

برو اکستنشن مژه یاد بگیر راحت میتونی مدل جور کنی و از مدل هزینه بگیری ولی میکاپ تازه خودتم باید پول بدی بهش ک‌بیاد زیر دستت