۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
سلام عزیزم .دقیقا از وسطش شکسته نصفش کلا رفته اون نصفش مونده.دندون ششم از پایین
پس حتما عصب کشی میخواد. عصب کشی دندان 6 پایین هزینش هم زیاده یکم نسبت به دندونای جلو . یه دو دو تا چهار تا کن .با توجه به شرایطتت ببین هزینه عصب کشی به اضافه افزایش طول تاج اگر نیاز شد کمتره یا ایمپلنت. کاری کن که بیرزه.
پس حتما عصب کشی میخواد. عصب کشی دندان 6 پایین هزینش هم زیاده یکم نسبت به دندونای جلو . یه دو دو تا ...
ببخشید گفتین دندانپزشک هستین. توروخدا میشه جواب بدی دوتا راهنمایی میخام ازت. اول اینکه خودم دوسال پیش سه تا دندون شیش پر کردم. مواد سیاه. ولی بازم یه چیز شیرین میخوره بهش یه جوری میشه. درد نیس حس کال بودن. عکس هم گرفته بودم قبل از پر کردن. گفتن نیاز به عصب کشی نیس.اینم بگم دوتا دندون شیش های بالا ک پر کردم دندون هفتم یعنی بغلی هم پوسیدگی دارن .ممکنه بخاطر دندون کناریش اینجوری بشن ؟
راستی دندون پنجم شوهرم چندسال پیش نصفش شکسته. الان یکی دو هفته اس آبسه کرده و درد میکنه. عکسشو بفرستم میگی عصب کشی بکنه بهتره یا بکشه ؟ ایمپلنت خیلی گرونه کاش بشه با عصب کشی