2777
2789

از تجربه هاتون بگید یا اگه دیدید 

خو‌دم بخوام تعریف کنم عموی من سرمونو کلاه گذاشت و کل و ملک و املاکمونو از دستمون درآورد و فرار کرد آمریکا بابام موند و یه دنیا بدهکاری و چک زنموم میومید میگفت به مامانم بیرونش کن شوهر بی عرضتو ماام بیخبر از همه جا که شوهر خودش زندگیمونو به باد داده 

بعدش  نگث برگشت و ورشکست شد و زن و بچش بیرونش کردن و سالها بدبختی کشید و حتی نون برای خوردن نداشته و نون خشک میخورده و آخرشم  و تو تنهایی خودش مُرد 

اینجاست که میگن چوب خدا صدا نداره 🙏🏼

شماام از تجربه هاتون بگید 🤭💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه زن روانی گیر کردم ک زبون چربی داره خیلیا رو خام خودش کرده بهشون دستور میده آزارم بدن و ابرومو ببرن تا حالا خیلی ابرو و اعتبارمو بردن فقط واگذارش کردم بخدا روزی که همه بدونن من بیگناهم و همش حقه های اون روانی بوده خدا انتقاممو بگیره

تو رمانه پارمین😁 ، شوهر دوست عمه ی پارمین ، (عمش که به جای مامانش باهاشون زندگی میکرد) ، سر باباش کلاه گذاشت ، بابای دختره از غم اینکه شرمنده ی خانوادش شده ، سکته ی قلبی کرد ، ولی حالش بعد مدتی خوب شد.

پارمین نمیدونست که شوهر دوست عمه‌ش اون کلاهبرداره ، برای همین وقتی شوهر دوست عمه ش که فک کنم اسمش مهرداد بود ، بهش زنگ زد و پیشنهاد داد که من بهت پول قرض میدم بیا بانک تا پولو بهت بدم ، پارمین ناچار رفت بانک و با به اصطلاح وکیل مهرداد ملاقات کرد و بعد از گرفتن پول ، چک و سفته ی ۱۰ ، ۲۰ میلیونی رو امضا کرد و خب همونجا مهرداد اومد و به پارمین گفت که هگه باهام ازدواج نکنی بخاطر چک و سفته ها و اینا ازت شکایت میکنم ، پارمین میگفت مگه تو زن نداری ، مگه پیرمرد و جای پدر من نیستی ، مهرداد میگفت من اون زنو که بوی قرمه سبزی میده رو نمیخوام و تو رو میخوام و ابن حرفا ، پارمین بدبختم بعد از هزار دردسر و بدبختی بخاطر پدرش و عمه ش و خواهرش قبول کرد ، مهرداد گفت فردا ساعت ۹ بیا تا عقد کنیم ، پارمین به خونه که رفت ، شبش دوست عمه ش با گریه زنگ زد و گفت که مهرداد مرده و نمدونم سنگ کوب کرده و اینا و اینم بگم که پسر مهراد ، یعنی سیاوش عاشق پارنین میشه و تمام پول هایی که مهرداد بالا کشیده رو به پارمین برمیگردونه