2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 334 پست
اولی کتاب خوبیه به نظرم خیلی کمکم کرد.بقیه رو باید بخونم حتما، مرسییییییی گلم.البته بیشعوری رو چند ص ...

خیلی برای منم جالب بود و پر از تلنگر

حتمن بخونید از جوئلم، الان کتاب هام در دسترسم نیستن قرض دادم به دوستم وگرنه اسماشون براتون میگفتم

بیشعوری صوتیشو گوش دادم خیلی جالبتر از متنش بود

اخه گویندش با لحن خاصی میگفت و برام جالب بود

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
بیشعوری

کتاب خوبیه؟

معروف که هست.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگوارید برقرار باشید♥️♥️😊

قربون شما.❤️

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

کتاب راز ومعجزه شکر گزاری

کتابهای واقعا خوبین، منم دوستشون دارم.

ولی راز رو کامل نخوندم.

چطوره عزیزم ؟

کتاب تا ابدیت و کتاب انسان ،روح ،ماده .این دوتا کتاب عالین .کتاب جهان هولوگرام هم خوبه

عههههه بلاخره یکی کتابی معرفی کرد که برا خریدی بی قرار بشم.

😍😍😍

کتابهای واقعا خوبین، منم دوستشون دارم.ولی راز رو کامل نخوندم.چطوره عزیزم ؟

خوبه من دوسش داشتم حس خوبی داشت امامیگن ایناروانشناسی زرد هستش ولی من بازم میخرم میخونم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بله

خوبه عزیزم من دوسش داشتم، ولی خب اکثرا میگن حوصله سر بره.

چون تو دوتا زمان داره نویسنده می‌نویسه آدم گیج میشه.

البته این از شایسته گی نویسنده س.

خیلی برای منم جالب بود و پر از تلنگرحتمن بخونید از جوئلم، الان کتاب هام در دسترسم نیستن قرض دادم به ...

قربون شما عزیزی.

باید حتما بخونم جوئل هم به نظرم جالب اومد.❤️❤️

خوبه من دوسش داشتم حس خوبی داشت امامیگن ایناروانشناسی زرد هستش ولی من بازم میخرم میخونم

منم میخونم، تاثیرشون برام از کتاب های روشنایی و فلسفه و قلمبه سامیه بیشتر بوده.

قربون شما عزیزی.باید حتما بخونم جوئل هم به نظرم جالب اومد.❤️❤️

امیدوارم تاثیر گذار باشن و لذت ببری از خوندنشون😍🌱💚

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خواهش میکنم عزیزم شما هم همینطور

قربون شما.❤️❤️

امیدوارم تاثیر گذار باشن و لذت ببری از خوندنشون😍🌱💚

اووف فدات شم که.

انشاالله.❤️😍

😁😁خیلییی قشنگه.بینایی رو از همین نویسنده خوندین شما؟

بله اما به اندازه کوری خوب نبود

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...