2777
2789
عنوان

کتاب های مورد علاقه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 334 پست
من این کتابی که دارم مشکل ترجمه و تایپ فراوان داره اسم نویسنده و ناشر کتاب شما چیه؟

والا یادم نیست 

سال‌های ۹۰ ، ۸۹ خریدمش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تاپیک های من روهم بخون.

چشم حتما عزیزم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سووشون رو نخوندین ؟

چرا ولی خ جذبم نکرد 

کلا سلیقه خاصی دارم 

خ از کتابهایی که براش به به و چه چه میکنند به نظرم معمولی میات

و کتابهایی که کسی اسمشون رو نمیاره خوشم میات 

مثلا شوهر اهو خانم و سمفونی مردگان 

از اون طرف بامداد خمار و دالان بهشت

آگاتا کریستی قتل از راه دور فهرست مهمانان به منم معرفی کن

🤌🤌

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

رویای نیمه شب عاشقش شدم 

تنها گریه کن 

یادت باشد 

من میترا نیستم (یه همچین چیزی بود اسمش درمورد شهیده زینب بود )

اسم‌تو مصطفی ست 

نهج البلاغه 

ی چیزی هم بود درمورد حضرت زهرا بود اسمش یادم نیست

اینا مذهبی قشنگا بودن 

.....

یه دوست خیلی عزیز بهم معرفیش کرد و دوستش داشتم 👍از اوریانا فالاچی دو سه تای دیگه هم خوندم .... خوب ...

اسم نویسنده این کتاب اوریانا فالاچی هست؟

سبک کتاب هاشون چطوریه؟

چرا ولی خ جذبم نکرد کلا سلیقه خاصی دارم خ از کتابهایی که براش به به و چه چه میکنند به نظرم معمولی می ...

آها من چون با کتابهای جلال آل احمد هیچوقت نتونستم ارتباط بگیرم تعجب کردم اونو نگفتید و شوهرشو گفتین

از اینایی که گفتید سمفونی مردگان رو شاید چون پی دی اف بود نتونستم بخونم 

ولی اون سه تا رو منم دوست داشتم 

دالان بهشت البته شاید اون زمان اقتضای سنم بود ، الان فکر نکنم اونقدر خوشم بیاد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بریت ماری اینجا بود رو هم بخون احتمال زیاد خوشت بیاد

چه سبکیه عزیزم؟

یه کوچولو تعریف میکنی؟

میشه منم ریپلای کنی

یله حتما عزیزم.😍

2790
2778
2791
2779
2792