2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
فقط پرستاریپزشکی و دندون و دارو خییلی خیلی سخت میگیرن

فقط پرستار نیست . تجربی به جز سه رشته برتر و پرستار کلی رشته دیگه داره .پزشکی تخصص میرن میخونن بیشتر همین الان هم سی هزار تا رفتن  و معلوم نیست کجا رفتن و ۱۰۶ تا نوابغ پزشکی رفتن امریکا 

دندون انقد وضعش خوبه اینجا که زیاد نمیرن 

دارو هم میتونن برن یا با ادامه تحصیل و بعدش کار یا  با رزومه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

تا سه سال دیگه ایلتس 9 هم میتونی بگیری چه بسا کسانی که توی یه سال ایلتس 9 گرفتن من زبانم فوله و دوتا زبان بلدم انگلیسی و ترکی استانبولی تاز الانم میخوام یا فرانسه یا اسپانیا یاد بگیرم یچیزی بهت بگم

سعی کن روزی حداقل 10 تا کلمه برای خوندن بنویسی املاشو یاد بگیر دوتا تلفظ یاد گیر هم بریتیش هم امریکن باهاش جمله درست کن جلوی آینه با خودت صحبت کن سریال فرندز ببین کلمه هاشو برای خودت بنویس سعی کن به گرامر فیلم و سریالهایی که میبینی زیاد دقت نکنی چون معمولا گرامر اشتباه استفاده میکنن پادکست گوش بده خیلی مهمه سعی کن با افرادی که زبان بومیشون انگلیسی صحبت کنی تو بعضی آموزشگاه ها هست یا توی اینترنت از اشتباه نترس چون زبان هیچوقت تموم نمیشه

اگه میتونی بری آموزشگاه برو آموزشگاه خوب  

حتی اگر واقعا هدفت مهاجرت یه زبون دیگه هم بخون مثلا اگه هدفت کاناداعه فرانسه بخون اگه هدفت آمریکا ست اسپانیا بخون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط پرستار نیست . تجربی به جز سه رشته برتر و پرستار کلی رشته دیگه داره .پزشکی تخصص میرن میخونن بیشتر ...

ممنون

من خبر نداشتم واقعیتش

میشہ بگید تخصص پزشکی پولساز تر ھست یا دندون؟

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

ببین اونایی که به فکر تفریحن اره برمیگردن ولی اونایی که فکر پیشرفتن بر نمی گردن درسته سخته ولی اکثرا ...

نه کی گفته همه سهمیه دارن 😐؟

من کنکوریم 

سهمیه هم ندارم 

از همین الان بخون برای کنکوری قبولی چرا از الان فکر مهاجرتی 

از همین الان بخونی بهترین دانشگاه ایران قبولی 

اتفاقا آقای که با علی ضیا صحبت میکرد و خارج از کشور زندگی کرده بود می‌گفت خیلی ها میرن ولی برمیگردن

تا سه سال دیگه ایلتس 9 هم میتونی بگیری چه بسا کسانی که توی یه سال ایلتس 9 گرفتن من زبانم فوله و دوتا ...

ی سوال 

مگہ امریکایی ھا انگلیسی حرف نمیزنن؟

چرا اسپانیایی؟

بنظرتون 3 سال روزی 2 ساعت اوکیہ؟

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

ممنونمن خبر نداشتم واقعیتشمیشہ بگید تخصص پزشکی پولساز تر ھست یا دندون؟

پزشکی نصف عمرت می‌ره دیگه به نظرم هیچ ارزشی نداره که  یک‌چهارم عمرت بزاری  تهش میخواد آدم شصت سال عمر کنه ۱۵ سال حداقل باید پیش باشی 

معلومه دندون بهتره اگه علاقه داشته باشی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

الان که نهمی به نظر من بشین از الان برای کنکور بخون المپیاد دانش آموزی شرکت کن یه مدرک بگیر زبان تو تقویت کن بورسیه  فول فاند بگیری

بورسیه سلف فاند خیلی هزینه های زیادی داره

نه کی گفته همه سهمیه دارن 😐؟من کنکوریم سهمیه هم ندارم از همین الان بخون برای کنکوری قبولی چرا از ال ...

منم نھمم

نصیحتم کن خیلی نیاز دارم ھر چیزی ک فکر میکنی کمکم میکنہ بگو

الان که نهمی به نظر من بشین از الان برای کنکور بخون المپیاد دانش آموزی شرکت کن یه مدرک بگیر زبان تو ...

ی سوال

المپیاد تاثیر دارہ؟

من شنیدم تاثیر ندارہ

3 سال برای رتبہ 2 رقمی کافیہ؟

منم نھممنصیحتم کن خیلی نیاز دارم ھر چیزی ک فکر میکنی کمکم میکنہ بگو

حالا شما که تا ۳ سال دیگه عمومی ها برمیگرده و کنکور تغییر می‌کنه اما بخون و همون سال اول قبول شو 

نمون ب امید پشت کنکور 

اون هاییم که میگن وای فلانی سهمیه دارند بلانی سهمیه دارند همه سهمیه دارند من قبول نمیشن چرت میگن من میشناسم کسی رو که تو ۷۸ روز خونده پزشکی قبول شد 

حالا شما که تا ۳ سال دیگه عمومی ها برمیگرده و کنکور تغییر می‌کنه اما بخون و همون سال اول قبول شو نمو ...

مطمئنید عمومی ھا برمیگردن؟

توضیح میدی استدلالت چیہ؟

ی سوال مگہ امریکایی ھا انگلیسی حرف نمیزنن؟چرا اسپانیایی؟بنظرتون 3 سال روزی 2 ساعت اوکیہ؟

ببین زبان ملی کشور آمریکا انگلیسی ولی کلا زبان رسمی ندارن یعنی اینجوریه که مثلا 70 درصد انگلیسی صحبت میکنن 30 درصد اسپانیایی

اسپانیایی هم زبان دوم و اموزشی مثلا برای کار کردن باید اسپانیایی بلد باشی

مثلا چجوریه که توی مدارس ایران عربی یاد میدن اونجا اسپانیایی یاد میدن برای همین

3 سال روزی 2 ساعت نفهمیدم منظورت زبان خوندنه؟ آره خیلیم خوبه انگلیسی سعی کن فان یاد بگیری مثل یک بازی خیلی برات آسون میشه سعی کن انگلیسی برای مهاجرت اصطلاحی یاد بگیری کتاب‌های اصطلاحی بخون

ی سوالالمپیاد تاثیر دارہ؟من شنیدم تاثیر ندارہ3 سال برای رتبہ 2 رقمی کافیہ؟

المپیاد اگه طلا بشی میتونی راحت بری هر دانشگاهی

برنز و نقره تاثیر 20 درصدی داره یعنی اگه اشتباه نکنم 25 تا به ترازت اضافه میکنه منم کلاس نهمم نترس 😂😂

آره بابا کافیه از دوازدهم بخونی قبولی

میگن تا ۴۰۶ عمومی ها قرار برگرده من اینطوری شنیدم

میشہ بگید کجا شنیدید؟

اگہ از تلگرام شنیدید اونا خیلی ھرف میزنن ک خیلی ھاشون ممکنہ درست نباشہ

اگہ حذف کنن کہ دیگہ کلی پول ترمیم نمیاد تو جیبشون!

کاش حذف نشہ ولی