2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
میشہ بگید کجا شنیدید؟اگہ از تلگرام شنیدید اونا خیلی ھرف میزنن ک خیلی ھاشون ممکنہ درست نباشہاگہ حذف ک ...

من اینجوری شنیدم 

نه والا دهن ما سرویس شد با نهایی ها 

استرس نهایی ی ور 

استرس کنکور ی ور 

همش استرس استرس استرس 

من اینجوری شنیدم نه والا دهن ما سرویس شد با نهایی ها استرس نهایی ی ور استرس کنکور ی ور همش استرس است ...

نھایی واقعا آسونہ واقعا استرسی ندارہ

استرس اصلی ھمون کنکورہ ک حتی از آیا میدانید و پاورقی ھا میاد

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نھایی واقعا آسونہ واقعا استرسی ندارہاسترس اصلی ھمون کنکورہ ک حتی از آیا میدانید و پاورقی ھا میاد

من از استرس نهایی دارم میمیرم واقعا 

بیست پنج صدم کم بنویسی و کم بشه  کلی رو ترازت تاثیر داره  می‌کشه پایین

من 4 سال رفتمقاعدتا بالاترین نمرہ رو میخوام 9میخوام آمریکا برم یا اروپای غربی راستش زیاد فکر نکردم3 ...

نکته اول رویایی فکر نکنید هاروارد هم از شما نمره نه نمی‌خواد و با هفت اوکی هست البته هفت واقعی. و اما برنامه برای شما چون پیش زمینه دارید خیلی جلویید. شما براساس این رویکرد میتونید تا شش ماه آینده برسید به بی تو واقعی. در روز حدودا پنج ساعت زمان بزارید. یک دو ساعت و سه تا یک ساعت. اگر شاغلید میتونید رو چهار ساعت هم به نتیجه برسید البته. گام اول تقویت خواندن روزی یک تا دو ساعت یه متن جدید رو بخونید. میتونید از سایت ای لو استفاده کنید. خط به خط با دقت خیلی بالا بخونید و تک به تک لغتها و اصلاحات جدبد رو یادداشت کنید. بعد از اینکه متن رو خونذید با به فاصله چند ساعته برید سراغ تمرین ایپبکبنگ با استفاده از هوش مصنوعی. اون متنی رو که صبح خوندید رو برای هوش مصنوعی بازگو کنید و ازش بخواید براتون اصلاح کنم و حتی در باره اش ازتون سوال بپرسم. این پروسه روزی یکساعت نیاز هست و پایین هر تمرین از هوش مصنوعی بپرسید نمره شما چنده. با دقت گوش بدید به صحبت‌ها و سوالهای هوس مصنوعی و کلمات و ساختارهای جالبش رو یادداشت کنید. گام سوم گوش دادن با فاصله زمانی از صحبت کردن. از پادکست‌های مختلف استفاده کنید شروع کنید به گوش دادن هر سی ثانیه یک دقیقه پار بزنید و جمله ای که گفت. و تکرار کنید بارها و بارها در حدی که به پادکست پنج دقیقه ای رو نیم ساعت تا یک ساعت گوش کنید. و تکرار کنید به لهجه اش قشنگ دقت کنید. و اما بخش آخر نوشتن براساس اون موضوع که خوندید یا گوش دادن متن دویست و پنجاه کلمه از بنویسید . بدید هوش مصنوعی تصحیح کنه و نمره بده . متن تصحیح شده رو با دقت بخونید البته به هوش مصنوعی باید بگید که زبان آموز آیلتس هستید تا نمره دقیقی بهتون بده. میتونید در کنارش کتابهایی مثل کالوکیشن این یوز آکسفورد ورد اسکیل گرامر این یوز وکب برای آیلتس رو بخونید . شش ماه با این فرمون برید جلو. اگر تمایل داشتید برای نمره بالاتر شش ماه دیگه هم تمدید کنید  و به. از این مرحله شروع کنید به یادگیری مهارتهای آیلتس و تست زنی منابع. موفق باشید

چی میگی عزیزمممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟

کلاس نهمی حداقل 3 سال فرصت داری مگه میشه نتونی ؟؟؟؟

من دارم تو 2 ماه میگیرم .... زبانمم متوسط رو به بالاس  

خیالت راحت میشه ... نشه عجیبه !!!

البته خودتم باید خیلی بخونی 

خندم گرفت به یه آن .... دوره فشرده آیلتس چند ماهه بعد تو   

خیالت راحت برو موفق باشی