2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست
پول داری ؟ نه بعدی

بابا حالا شاید پول داشته باشه😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اگ تجربی باید قید مھاجرت ر بزنی

برعکس گفتی 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا ؟ چجوری بود یعنی خیلی ضعیف بود ؟

داغون بود ... یسال خوند

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بله میشه اگر دوست داری سطحت رو بهم بگو یه برنامه برات بنویسم

من b1 ھستم

لطفا برام برنامہ بریز

ممنونم

مطمئن باش خدا جواب این محبتت میدہ من خیلی کلاس رفتم ولی ب نتیجہ نرسیدم

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

همه میخان برن چخبره ؟؟؟

فکر میکنند خارج از کشور خبریه 

بعضیا رو جو میگیره ک برن وقتی جوونن ولی ب مرور از سرشون میفته

اما به قول اونی که با علی ضیا حرف میزد می‌گفت میرن  اما خیلی هاشون برمیگردند 

فکر میکنند خارج از کشور خبریه بعضیا رو جو میگیره ک برن وقتی جوونن ولی ب مرور از سرشون میفتهاما به قو ...

باید قبول کنیم شرایط خیلی تو ایران سخته هم از لحاظ اقتصادی هم سیاسی هم اعتقادی 

من خودم منتظر ی جرقه ام فقط 

فکر میکنند خارج از کشور خبریه بعضیا رو جو میگیره ک برن وقتی جوونن ولی ب مرور از سرشون میفتهاما به قو ...

ببین اونایی که به فکر تفریحن اره برمیگردن ولی اونایی که فکر پیشرفتن بر نمی گردن درسته سخته ولی اکثرا بر نمی گردن 

من خودم میخوام ایشالا برم اونجا درس بخونم بیام ایران کار کنم چون کار تو ایران برام اوکیه ولی درس که بخوای بخونی تو ایران با این وضع کنکور خیلی سخته همه سهمیه دارن سخته واقعا

چه مدت کلاس رفتید؟؟ چه نمره ای می‌خوایید و کشور هدف؟

من 4 سال رفتم

قاعدتا بالاترین نمرہ رو میخوام 9

میخوام آمریکا برم یا اروپای غربی راستش زیاد فکر نکردم

3 سال زمان دارم

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

باید قبول کنیم شرایط خیلی تو ایران سخته هم از لحاظ اقتصادی هم سیاسی هم اعتقادی من خودم منتظر ی جرقه ...

آره 

از لحاظ اعتقادی قبول ندارم تو ایران هر کسی اعتقادات خودشون داره و کسی کاری ب کار کسی نداره 

وضعیت اقتصادی کشور ها از کرونا ب اینور و بعدم جنگ روسیه با ناتو و امریکا در اوکراین بهم ریخته 

اونام تورم دارند 

فقط تورم ما بیشتر از اونا 

ولی نمیدونیم تو خارج از کشور بهتره یا نه