2777
2789
بچه ها یه سوال دل درد مثل درد پریود اما کم وواسه چندثانیع تو بارداری بده؟خیلی نگرانم

اوایلش همینجوره عزیزم. بعدها دردای دیگه بوجود میاد.ک طبیعیه.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بچه ها یه سوال دل درد مثل درد پریود اما کم وواسه چندثانیع تو بارداری بده؟خیلی نگرانم

عزیزم اگ با استراحت رفع نشه حتما برو دکتر

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو رفتی؟؟؟

شکم اولته؟؟؟؟

یخورش طبیعی زیاد باشه حتما برو دکتر

منم دلدرد شدید داشتم داد میزدم از درد سونو واژینال رفتم خداروشکر همه چی خوب بود سر پسرم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
سونو رفتی؟؟؟ شکم اولته؟؟؟؟ یخودش طبیعی زیاد باشه حتما برو دکتر منم دلدرد شدید داشتم داد میزدم از ...

نه هنوز هشت هفته دکترگفته برم. نه دردم اینقدرزیاد نیس مثل دل پیچه هست میگیره وول میکنع. زیادنیست که دادبزنم. ولی خب میگن دل درد نشونه خارج رحمیع

ن عزیزم بهضی وقتا بیدار نمیشه مادر باید حواسش باشه یهو قندش میوفته بچه

لايك

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ﺗﺮﻣﻪ ﺟﻮﻧﻢ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ? ﺑﺴﻼﻣﺘﻲ اﻧﺸﺎﻟﻠﻪ 

هنوز نمیدونم

اما از ذوق بارداری از الان تیکر زدم

امروز 24سیکلمه فردا بی بی چک میزنم واسم دعا کنید

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

نه عزيزم طبيعيه خصوصا كم و بدون لكه بيني 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ