2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قدت متوسط رو به بلند ، پوستت روشنه ، توپری موهات کمی پایین شونست ؟

خیلییی درست بودددد  

حس جواد بهم میگی؟؟ امشب فکر کنم منم دید 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

چشمات قهوه ایه لبات کوچیکه

درستهههه 

حس جواد بهم چیه؟؟امروز دیدمش اعصاب نداشت کلا 😁

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خیلییی درست بودددد حس جواد بهم میگی؟؟ امشب فکر کنم منم دید

مرسی عزیزم 

از شما خوشش میاد ولی برای رابطه یکم دو دله بخاطر شرایط ، اره دیده 

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

منم حدس بزن

بنظرم کیوتی قدت زیاد بلند نیست ، پوست گندمی داری چشمای متوسط رو به بزرگ قهوه ای روشن ، آدم مهربون و کمی غرغرو

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

چشمات قهوه ایه لبات کوچیکه

@دخترک_پاییزی_1380 ساام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

مرسی عزیزم از شما خوشش میاد ولی برای رابطه یکم دو دله بخاطر شرایط ، اره دیده

شرایط چی؟؟