2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت متوسط رو به بلند ، پوستت روشنه ، توپری موهات کمی پایین شونست ؟

خیلییی درست بودددد  

حس جواد بهم میگی؟؟ امشب فکر کنم منم دید 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

چشمات قهوه ایه لبات کوچیکه

درستهههه 

حس جواد بهم چیه؟؟امروز دیدمش اعصاب نداشت کلا 😁

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خیلییی درست بودددد حس جواد بهم میگی؟؟ امشب فکر کنم منم دید

مرسی عزیزم 

از شما خوشش میاد ولی برای رابطه یکم دو دله بخاطر شرایط ، اره دیده 

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

منم حدس بزن

بنظرم کیوتی قدت زیاد بلند نیست ، پوست گندمی داری چشمای متوسط رو به بزرگ قهوه ای روشن ، آدم مهربون و کمی غرغرو

بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍

چشمات قهوه ایه لبات کوچیکه

@دخترک_پاییزی_1380 ساام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

مرسی عزیزم از شما خوشش میاد ولی برای رابطه یکم دو دله بخاطر شرایط ، اره دیده

شرایط چی؟؟