2777
2789
عنوان

دلم شور میزنه

655 بازدید | 24 پست

بعد ۷سال زندگی مشترک و تلاش مداوم خودم و شوهرم امسال خدا لطفشو شامل حالم کرد و تونستیم با قرض و قوله خونه بخریم.در تمام این سالها هم جلوگیری میکردم واسه حاملگی تا شرایط مناسب پیش بیاد بعد اقدام کنیم.۶ماهه دارم اقدام میکنم هنوز هم نتیجه نگرفتم.حالا از همین ماه که سقف بالا سرمون مال خودمون شده یک دلهره بدی افتاده تو دلم که دختر تو که داری اقدام میکنی واسه حاملگی نکنه بزنه همین حالا حامله بشی و بد ویار هم باشی اونوقت اگر نتونی بری سر کار  تو قسط های خونه میمونیم که . همش با خودم دارم حرف میزنم که حامله بشم میتونم مثل الان که دارم پابه پای شوهرم کار میکنم اون موقع هم کار کنم..اگر بازم بخوام جلوگیری کنم دیگه واقعا دیر میشه چون همین الانم نزدیک ۳۳سالمه.دلشوره بدی دارم اصلا نتونستم واسه خونه ای که همیشه ارزوشو داشتم شادی کنم .شایدم حامله شدم و همه چیز خوب پیش رفت و تونستم سرکارم هم برم.ولی فکره دیگه.دست از سرم برنمیداره. بنظرتون این حس دلشوره ام طبیعیه؟؟؟؟

اره طبيعيه

اما يكم حس توكلت را قوي تر كن

به لطف خدا و تلاشتون تونستين خونه بخرين 

ان شاالله باردار بشي و يه بارداري راحت داشته باشي

ولي اينو بدون بچه انقدر بركت با خودش تو زندگي مياره كه حد نداره عزيزم 

ما سر دخترم پنجاه ميليون بابت خونه بدهكار بوديم ك بايد موقع سند زدن ميداديم باور ميكني ده روز بعد از تولد دخترم بود هنوزم شوهرم ميگه من نمي دونم اون پنجاه تومن از كجا اومد

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم ❤

آره گلم دلشوره هات طبیعیه...

ولی نگران نباش. قرص ها و غذاهایی هست واسه تهوع و ویار ک خیلی تاثیر گذاره. انشاالله ک اتفاق بدی نمیفته. بعدشم چند ماه آخر بارداریتو میتونی مرخصی زایمان بگیری 😘❤ 

ضمناً شاید همین استرساست ک نمیذاره باردار بشی. استرس و دلشوره برات اصلاً خوب نیست.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم ❤ آره گلم دلشوره هات طبیعیه... ولی نگران نباش. قرص ها و غذاهایی هست واس ...

مرسی مهربون جان.راستش حساب کتاب که میکنم باید بالافاصله بعد زایمانم هم برگردم سرکار.چون حقوق زایمان کامل نیست که .نهایتش ۷۰ یا ۶۰درصدشو میدن.اونجوری کم میاریم دوباره

موضوع فقط ویار نیست که اونم البته دوتاخواهر هام بدویار بودن.ولی کلا منظورم از این تایپیک دلشوره ایه ...

دلشوره که عجیب نیست من وحشتناک میترسیدم از حاملگی. اما همین که بی بی چک مثبت شد انقدر خوشحال میشی که تمام ترسها و دلشورت برطرف میشه. مطمئن باش بعدا پشیمون میشی چرا زودتر از این اقدام نکردی. دست بجنبون عزیزم

👀

طبیعیه عزیزم من خودم خونه دارم وقتی خونه خریدیم کلی بدهی داشتیم باردارشدم همش استرس داشتم نکنه کم بیاریم اونم باشرایطی که فقط همسرم شاغل بودولی خداروصدمرتبه شکرهمه چی به خوبی تموم شدبه خداتوکل کن

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
جدی میگی؟یعنی جور شد؟

اره خوردخوردبدهیمون رودادیم درسته یکم توبعضی چیزاصرفه جویی کردیم ولی کلان احساس سختی نکردیم نگران نباش خداهیچ وقت بنده هاشوتنهانمیذاره

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
دلشوره که عجیب نیست من وحشتناک میترسیدم از حاملگی. اما همین که بی بی چک مثبت شد انقدر خوشحال میشی که ...

دست جنبوندم والا اینقدر نیومد که گفتم بیخیال دیگه تا کی صبر کنم که رفتیم وارد پوروسه خونه خریدن شدیم.حالا شیپیش افتاده تو کلام که اگر حامله شم چه خاکی به سرم کنم.نه میتونم حامله شم نه میتونم نشم

مرسی مهربون جان.راستش حساب کتاب که میکنم باید بالافاصله بعد زایمانم هم برگردم سرکار.چون حقوق زایمان ...

فدات بشم 😘❤

نگران نباش خانومی ❤ انشاالله ک کم نمیارین.

خدا بزرگه، بچه با خودش خیر و برکت هم میاره.

ب همسرت بگو ک ی شغل دوم هم پیدا کنه توی مدت بارداری و بعد از زایمانت جبران بشه تا ب سلامتی شما نی نی تو   بدنیا بیاری و یکم استراحت کنی و دوباره برگردی و بری سرکار.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐