2777
2789
عنوان

پایتخت چرا بی سطحه

122 بازدید | 15 پست

قسمت یک پایتخت ۷ رو دیدم 

شاید بی سطح ترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم 

بقیش هم همینه؟؟ اگه آره نگاه نکنم 

آخه این چه فیلمیه.... ، صد میلیارد برا این

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان جدیدا همه دنبال نقد یه فیلم هستن

سلیقه ایه خوشت نیونده میتونی نگا نکنی عزیزم من از قسمت اولش خوشم امد ادامه دادم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... ! 

خب نگاه نکنمگه شما همه سریالا و فیلمای تلویزیون نگاه میکنی؟؟؟ میشینی غصه پولشو میخوری؟اینم نگاه نکن

مگه همه سریالا تلویزیون اینقدر از بیت المال میگیرن؟؟؟؟؟

امشب قسمت چنده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اره بیشتر از اینم میگیرن ضمنا این سری قسمت پایتخت اسپانسرش طبیعت هست شما نگران پول بیت المال نباش 😀

کدوم؟؟؟ با چه مدرکی؟؟؟؟

طبیعت اسپانسر هست....

چقدرشو میده؟؟؟؟ 

تاپیک تعطیل شد حیفم اومد اینهمه تایپ کردم:/

تعداد بچه به رضایت طرفین بستگی داره و شرایط جامعه در شرایط مبهم ایران معلومه تمایل به فرزند او ی خیلی کمه چون این ه ترسناکه..بعدم یسری از اونجایی هاکه بچه زیاد دارن یه شاخه بسیار افراطی از مسیحیت هستن محصوصا ایالت یوتا که عقاید عجیب غریب دارن و...

شما از چه منبع و سندیتی این خرف میزنین؟؟؟کمی ازمنابع درست و بدون تعصب  مطالعه کنین و اطلاعاتتون بروز کنین بعد در صفحات مجازی حرف بزنین..در جاهایی مثل تگزاس اگه دونفر هم خونه باشن(بدون ازدواج رسمی)ازنظر قانونی همه حقوقی در ازدواج رسمی هست را بهره مندن

تو ایران مگه کم مرد زن و بچشو ول کرده رفته یا بعد فوتش بخاطر ارث ناچیز زن ..باعث اوارگی و فقر زن شده!!!

بعد طلاق مرد باید خونه رو ترک کنه و تا زمان مقرر خونه در اختیار خانم و بچه ها هست..زن حق طلاق داره مثل ایران نیست خیانت ببینه نتونه کاری کنه و مجبور به سوختن و ساختن باشه

مرد اجازه خیانت قانونی به اسم صیغه رو نداره که بتونه روزانه با چندین ادم باشه و اخرشم بگه حق قانونیمه ...

ادمهایی مثل جف بزوس و بیل گتس و...بعد طلاقشون نصف اونهمه اموال رسید به خانمشون اگه ایران بود ته تهش چند غاز مهریه رو قسط بندی میکزدن  اونم نمیدادن و خانم بعد سالها بی پشتوانه رها میکزدن

درضمن در جاهایی مثل امریکا و خیلی جاهای اروپا سربازی حتی برای مردها اجباری نیست و نیروی نظامی رو از راهای دیگه تربیت میکنن اگه خانمی لباس سربازی تنش هست به انتخاب خودش هست نه اجبار

واقعیت عین روز روشنه و دلیل اینهمه سفسطه شما رو نمی تونم درک کنم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.