2777
2789

امروز رفته بودیم دریا

ضدافتابم زده بودما

اولاش افتاب شدید

بعدش یهو باد شدید اومد

دماغم قرمز قرمز سوخته سوزش زیاد

چی بزنم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد ویتامین آ د بزن

یا پماد زینک اکساید

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ضد آفتاب ات چه بود

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

ژل آلوئه ورا سینره ..خود ضد آفتاب بی رنگ...هر ۳ساعت بزن

بعد ..پماد زینک پماد هیدروکورتیزون رو هر کدوم هم اندازه بردار اندازه نخود ترکیب کن..بزن به جاهای سوخته 

همین مراحل و هر چهار ساعت تمدید کن

شب موقع خواب سفیده تخم مرغ و گلاب یک قاشق و آبلیمو یک قاشق و ماست  یک قاشق ترکیب کن بزن صورتت بعد بیست دقیقه بشور 

این فرمول برای انواع پوست جوابه 

با اطمینان میگم 

خود دکتر پوست به من داد

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر