2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره من ۱۲ کیلو بچه ام هم ۳۳۰۰ بوردوستم ۱۷کیلو بچه اش هم ۳۲۰۰ بود

من خیلی نگرانم . زایمان اولم ۱۸ کیلو چاق شدم پسرم تو ۳۶ هفته دنیا اومد باوزن ۲  الان ۱۸ هفتم تاالان ۶ کیلو چاق شدم نگرانم اینبار هم کم وزن باشه خیلی استرس دارم 😭

دفعه اول زود دنیا آمده خوب طبیعیه ۲کیلو باشه

و دیکه یکبار بزرگ کردی طوری نمیشه بعدش بزرگ میشن آخرش

ربطی به وزن اضافه کردن تو نداره خیلی  ژنتیک هست واقعا

با دکتر صحبت کن چیکار کنی زودتر دنیا نیاد

من خیلی وزن اضافه می کردم با وجود پیاده روی روزانه و مراقبت در مورد تغذیه ام...ولی بیشتر آب بود، چون همون هفته اول بعد از زایمان ١٠ کیلو کم می کردم. کلا حدود ٢٠ کیلو اضافه کردم. ولی وزن بچه ها خیلی خوب بود.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دفعه اول زود دنیا آمده خوب طبیعیه ۲کیلو باشهو دیکه یکبار بزرگ کردی طوری نمیشه بعدش بزرگ میشن آخرشربط ...

گفته باید امپول بزنی . اخه برا این میگم شنیدم مادر چاق بشه نی نی زیاد نمیتونه رشد کنه انگار جاش تنگ میشه نمیدونم درسته یا نه 

من خیلی وزن اضافه می کردم با وجود پیاده روی روزانه و مراقبت در مورد تغذیه ام...ولی بیشتر آب بود، چون ...

چقد خوب منم رعایت میکنم پرخوری نمیکنم اما وزنم سریع میره بالا  حتی رژیم گرفتم کمتر اررژیمم میخورم اما بازم بیفایدس . من سونو که میرم دکتر میگه رشدش خوبه خداروشکر درشته . خداکنه تااخر خوب باشه بزرگ کردن یه بچه کم وزن خیلی سخته نمیخام دوباره تجربش کنم بدترین دوران بود 😭

چقد خوب منم رعایت میکنم پرخوری نمیکنم اما وزنم سریع میره بالا حتی رژیم گرفتم کمتر اررژیمم میخورم ام ...

سعی کنید کلا مصرف کربوهیدرات هایی مثل برنج، پاستا و نون سفید را کم کنید. بیشتر پروتئين بخورید،لبنیات، حبوبات، سبزیجات و میوه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم