بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده دخالت کن و بی لول خودش آدم بی بخار باهاش خوشبخت نمیشی
لطفا به منم بگو.من کی ازدواج میکنم؟ شغلش در چه حیطه ایه؟ از خصوصیات اخلاقی یا ظاهریش هرچی به ذهنت میرسه بگو
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
به خانواده م توهین میکنه عیدی و پول که اصلا برام نمیده خیلی هم وابسته ی خانواده ش ولی من خیلی پاک ...
عزیزم چقدر ساده ای آخه... شما با این ادم چه اینده ای داری؟؟؟ مگه عقد کردی که انقدر میترسی؟حتی عقدم باشی الان جداشی بهتره تا بعدا با یه بچه تو بغل با سرشکستگی برگردی خونه ی بابات. نیاز به حس ششمم نداری؛ آینده ی زندگیت با این پسر از همین الان مشخصه
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
۲۰ سالمه 🥺 از وقتی باهاش نامزد کردم روز خوش خودش با خانواده ش نداشتم
حدس زدم ۲۰ سالت باشه تو هنوز خیلی کم سنی کلی فرصت داری برای زندگی حوصله داریا ول کن بره بمیره اگ الان جدا شی اسم نحسشم از شناسنامه ت پاک میشه اگ دختر باشی میخوای بعد چند سال با ی بچه و عمر تلف شده و آرزوهای بر باد رفته جدا شی