2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده دخالت کن و بی لول خودش آدم بی بخار باهاش خوشبخت نمیشی

چقدر دقیق گفتی 💔 

به نظرت طلاق بگیرم بعدش زندگیم چی میشه 

بعد از طلاق ازدواج دارم 

به نظرت دوستم داره نامزدم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اینجور سوالا مسولیت دارن زیاد ج نمیدم اخلاق خودش چجوریه ؟

هر مسئولیتی بود گردن خودم من برای سرگرمی میپرسم 

امم سر یه چیزی دلم از خودش و خانواده ش پر بود یه کم دعوا کردم الان چند روز که سرد شده پیام نمی‌ده اگر خودم بدم درست جواب نمیده دیگه دارم دیوونه میشم 

درمورد آینده م چی حس می‌کنی 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
هر مسئولیتی بود گردن خودم من برای سرگرمی میپرسم امم سر یه چیزی دلم از خودش و خانواده ش پر بود یه کم ...

همونجور بود که حس کردم آدم بی بخار بی وجود 

جدا شو ازین شوهر درنمیاد 

قطعا زندگی بهتری خواهی داشت با فرد مناسب اگه انتخاب درست کنی درضمن اینا سرگرمی نیست

همونجور بود که حس کردم آدم بی بخار بی وجود جدا شو ازین شوهر درنمیاد قطعا زندگی بهتری خواهی داشت با ف ...

مشکل این جاست دوستش دارم 

بعد از جدا شدنم بعد چند مدت دوباره ازدواج میکنم 

درسته سرگرمی نیست ولی من از همه میپرسم کلا کارم شده همین بعضی ها مثل شما کاملا دقیق میگن

همونجور بود که حس کردم آدم بی بخار بی وجود جدا شو ازین شوهر درنمیاد قطعا زندگی بهتری خواهی داشت با ف ...

به نظرت اگه جدا شم بعدش شوهر و خانواده ی شوهر خوبی نصیبم میشه اگه از این بدتر بود چی

مشکل این جاست دوستش دارم بعد از جدا شدنم بعد چند مدت دوباره ازدواج میکنم درسته سرگرمی نیست ولی من از ...

ادم بیخیال و بی مسولیت دوست داشتن نداره 

رفتارای بد دیگش چیه

تو زندگی اگ بخوای جدا شی سخت تره 

به نظرت اگه جدا شم بعدش شوهر و خانواده ی شوهر خوبی نصیبم میشه اگه از این بدتر بود چی

زیر 24 سالته؟ 

چرا باید بد باشه 

میشه به امید خدا 

خیلیا با این طرز فکر ک شاید ازین بهتر پیدا نشه از چاله افتادن تو چاه