2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکارو بکنم یانه

57 بازدید | 8 پست

من طلاهام ۱۵۰ میلیون میره وام ازدواجم بفروشم یه ماشین بخرم  بنظرتون باید همسرم رو هم شریک کنم یعنی نصفشو بنامش بزنم یانه 🤔

چون همسرم قبول نمیکنه نه وانمود رو بفروشم نه طلا هارو  هر دو رو میگه مال خودمه چیکار کنم فقط قبول کرده از وام ۵۰ میلیون بهم بده همین فقط 

بگو یا زینب بگو یا حسین

قسط وام رو کی میده؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اگ قسط وام رو داره خودش میده حداقل 120 باید ب خودت بده.

چون بیرون بفروشی همینقدر گیرت میاد

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسط وام رو کی میده؟

همسرم دیگه من دلم میخواد بفروشم ۱۰۰ میلیون ک ماشین بخرم اون اصلا حرف اینو جلوش بیارم داغونم میکنه چ بسا طلاقمم بده

بگو یا زینب بگو یا حسین
نمیده اینقدر

خب نده!

بگو نمیخوام وام رو بگیرم کلا.