2777
2789

از شوهر من خوشش نمیاد و گاهی میشنه پیش من ازش بد میگه ولی برادر شوهرمو خیلی دوست داره و سرش باهمع دعوا میکنه دخترشو هم خیلی دوس دارع بیچاره شوهرم هرچه هم بامن دعوا میکنه یا حرفی میزنه ولی دلم براش میسوزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه اول و دوم و سوم برای مادر هیچ فرقی با هم ندارند این بچه ست که با رفتاراش با ازارو اذیتاش باعث می ...

خب دقیقا برادر شوهرم کلی اذیتش میکنه و گاهی از خونه میندازتش بیرون ولی کلا میگه از ته دلم اونو دوس دارم

بچه اول و دوم و سوم برای مادر هیچ فرقی با هم ندارند این بچه ست که با رفتاراش با ازارو اذیتاش باعث می ...

نه بنظرم اصلا اینطور نیست خداقل جایی که من زندگی میکنم و دارم رپزانه مببینم

خب دقیقا برادر شوهرم کلی اذیتش میکنه و گاهی از خونه میندازتش بیرون ولی کلا میگه از ته دلم اونو دوس د ...

ببخشید با این حساب اونوقت مادرشوهرتون مشکل دارن

چون من این موضوع و اطرافم دیده بودم و عروسای گله مند از این موضوع به همین خاطر گفتم