2777
2789
عنوان

درسمو ادامه بدم یا برم بچه دار بشم

611 بازدید | 66 پست

بچه ها من بین دو راهی بدی گیر کردم 

ترم دو ارشدم درسمم خوبه ولی سنم داره میره بالا طبیعی باردار نمیشم یه سری مزاحل باید طی کنم نظرتون چیه یک سال و نیمم صبر کنم تا درسم تموم بشه که میشم ۳۰ ساله یا الان برم iui کنم و بچه دار بشم بعدا ادامه تحصیل بدم؟!

اگر با iui واقعا باردار بشین خیلییی عالیه خداروهم شکر

حتمن بنظر من اقدام کنین چون اگه دیر بشه فقط اشک برات میمونه ولی اگه بزارین بچه دار بشین حداقل دوسالش که شدو تونستین یکم بزارینش پیش شوهرتون یا مادری کسی میتونی درستو ادامه بدی برای ادامه تحصیل هیچوقت دیر نیسس😍 ولی واسه بچه یه موقع میشه دیگه دیر میشه🥲

...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بچه دار شو که بعدا خدا نکرده مشکل پیش نیاد بعد درس بخون

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

بعد ترم بهمن شروع کن کارهای بچه داری رو 

از حالاهم کارهای پایان نامت رو بکن بعدا فقط،یه دفاع داشته باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3