xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 عنوان کسی عربی بلده 202 بازدید | 27 پست بچه ها عربی تجربی بلدید من هیچی هیچی از قواعد بلد نیستم صفر و هزینه کلاس هم ندارم لطفا اگر بلدید بهم یاد بدید ثواب داره 1404/01/14 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حورا_خانم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3892 تو تلگرام تدریس نهایی عمار رو دان کن ببینبهترین آپشن اینه از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 چی رو بلد نیستی عکس بده از اون صفحه توضیح بدم بهت قواعدش رو کلا دیگه تجربی هستی ؟ من از راهنمایی و بعد هم دبیرستان که عربی داشتیم همه یادم رفته الان مستمر و نهایی دارم
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 تو تلگرام تدریس نهایی عمار رو دان کن ببینبهترین آپشن اینه آخه بحث حلال حرومش شاید این کسی که این فیلم ها رو خریده به زور پول جور کرده یا استاد راضی نباشه
zara8270 عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7433 قواعدش رو کلا دیگه تجربی هستی ؟ من از راهنمایی و بعد هم دبیرستان که عربی داشتیم همه یادم رفته الان م ... عربی انسانی بودم و همیشه ۲۰ میشدم خیلی وقته درسم تموم شده گفتم از مثلا ی قاعده رو بلد نیستی عکس بده از اون ص بهت توضیح میدم
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 عربی انسانی بودم و همیشه ۲۰ میشدم خیلی وقته درسم تموم شده گفتم از مثلا ی قاعده رو بلد نیستی عکس بده ... نه خوشگلم مرررسی چون ی صحفه نیست کلا بهم ربط دارن
حورا_خانم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3892 آخه بحث حلال حرومش شاید این کسی که این فیلم ها رو خریده به زور پول جور کرده یا استاد راضی نباشه من خودم خریدم ولی وقتی مجبوری چاره چبه؟ انقدر مردم دانلود میکنننننو از طرفی کلاس ها گرون هستن و نمیشه به سادگی خریدشون! از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 من خودم خریدم ولی وقتی مجبوری چاره چبه؟ انقدر مردم دانلود میکنننننو از طرفی کلاس ها گرون هستن و نمیش ... همین دیگه کلا موندم از ی طرف درس هام هست پول کلاس ندارم و هیچی بلد نیستم از ی طرف هم کلا موندم چیکار کنم فلاح رو شنیدم ولی عمار نه تو انسانی هستی
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12855 عزیزم تو گوگل سرچکن چندسایت هستش تدریس رایگان دروس ومیزارهتدریس عربی پایه فلان و سرچ کنی میاره براتتو یوتیوب هم سرچکن ببین ویدیو هست یا نه و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
حورا_خانم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3892 همین دیگه کلا موندم از ی طرف درس هام هست پول کلاس ندارم و هیچی بلد نیستم از ی طرف هم کلا موندم چیکار ... من تجربی ام و عمار و واعظی بی نظیرن ،ولی فلاح هم خیلی شنیدم در موردش خلاصه اینکه اگر قدرت مالی نداری به نظرم حتما دانلود کن بعدا که انشالله قبول شدی تو اینستا پیام بده بهشون حلالیت بطلب فقط اینکه وقت نیست،پس پکیج نهایی ببین،نه سالیانه از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 من تجربی ام و عمار و واعظی بی نظیرن ،ولی فلاح هم خیلی شنیدم در موردش خلاصه اینکه اگر قدرت مالی نداری ... چندمی کاش کمکم کنی من الان موندم کدوم رو ببینم میشه برام بفرستی چون من کلا از پایه مشکل دارم و یکم سخت میفهمم
حورا_خانم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3892 چندمی کاش کمکم کنی من الان موندم کدوم رو ببینم میشه برام بفرستی چون من کلا از پایه مشکل دارم و یکم س ... چندمی؟من کلا کانالای تلگراممو حذف کردم ولی پر تدریسه جستجو کنی میاره از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 چندمی؟من کلا کانالای تلگراممو حذف کردم ولی پر تدریسه جستجو کنی میاره من دوازدهم تو چندمی اره خیلی قاطی هست اصلا معلوم نیست