2777
2789

یه مطلب شیمی رو نمی فهمم سه شنبه امتحان دارم اصلا نمی فهمم موندم چه کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

کلاس چندمی؟

من دانشجوی شیمی کاربردیم سوالی داشتی بگو

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب روتین کافی تمرکز حواس نداری 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

استوکیومتری

خیلی آسونههه ک

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

همانطور که می دونید بزرگترین مشکل قرن حاضر نداشتن تمرکزه🥲

🌟نقص دقت و تمرکز خردسالان،

مشکلات زمین خوردن زیاد ،  گفتارنامناسب یا بسیار کوتاه و عدم بروز به موقع توانمندی های ذهنی را به همراه داره. 

🌟نقص دقت و تمرکز برای کودکان مدرسه ای، مشکلات یادگیری ، ارتباط اجتماعی نامناسب ، اضطراب ، عدم اعتمادبه نفس و ... را به همراه داره. 

🌟نقص دقت و تمرکز برای یک فرد کنکوری، مشکلات رتبه نامناسب ، سرخوردگی و اضطراب را به همراه داره. 

🌟نقص دقت و تمرکز برای بزرگسالان، مشکلات سوختن غذا، تصادف، جاگذاشتن وسایل و .... را به همراه داره. 

🌟نقص دقت و تمرکز برای سالمندان، مشکلات زمین خوردن ، تکرار زیاد مطالب و فراموشکاری را به همراه داره. 

پیج پرورش ذهن فرزام برای ارائه تکنیک های ارزشمند کاهش بی دقتی و حواس پرتی مختص خانواده ها می باشد.

🥰حتما عضو شو چون محاله به دردتون نخوره🥰

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Parvaresh.zehne.farzam@