2777
2789
عنوان

اگه عمه به بچه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اون بدزبونه شمام ب نظر وقتش برسه از خجالتش درمیای!!!میگی شوخی کردی ولی واکنش بچه ب نظرت جالب بو ...

بچه اشم شوخی گرفته بود. فقط تخیل زد. اخرشم گفت همین مامان خوبه مشکل ندارم باهاش حالت داش مشتی هم گفته بود. 

واقعا خجالت بکش آخه به بچه ۳ ساله اینو میگنبهتره اون بچه دنبال تعویض عمه باشه تا مامانش

تعویض چرا؟

نبوده عمه چیزی رو عوض نمیکنه که🤪

کلا باید عمه رو کات فور اور کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بچه اشم شوخی گرفته بود. فقط تخیل زد. اخرشم گفت همین مامان خوبه مشکل ندارم باهاش حالت داش مشتی هم گفت ...

عمه جون 😂😂

حالا شوخی کن ولی اینجوری نه

اینهمه چیز خنده دار هست تو این دنیا

۲۸ 

بچه اشم شوخی گرفته بود. فقط تخیل زد. اخرشم گفت همین مامان خوبه مشکل ندارم باهاش حالت داش مشتی هم گفت ...

پس همون عقل بچه بیشتر از شما هست.

اگر زن داداشت زبون داره تو هم زبون درار براش.بچه رو قاطی .. کلک بازی خودت نکن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیخواستم اصلا بهش حرف بزنم. ولی ادمی ناراحت میشه که خودش خیلی رعایت کنه. اینکه همش مارو میشوره پهن ...

فکر کنم شما زورت نمیرسه به زن داداشت خواستی از طریق بچش بجزونیش 

اینکارو نکن بنظرم ..حتی اکه خیلی هم از زنداداشت دلخوری 

میدونی چرا ؟

چون دو روز دیگه نگی بچه های داداشم چرا دوستم ندارن ، چرا خانواده مادریشونو ترجیح میدن به من

پس همون عقل بچه بیشتر از شما هست.اگر زن داداشت زبون داره تو هم زبون درار براش.بچه رو قاطی .. کلک باز ...

کلک نبود ولی کلا میگم خودشم خوش زبون نیست. در اصل میخواستم شوخی کنم با بچه ولی کسی باید با یک همچین حرفی قهر کنه که خودشم مواظب حرف زدنش هست. 

فکر کنم شما زورت نمیرسه به زن داداشت خواستی از طریق بچش بجزونیش اینکارو نکن بنظرم ..حتی اکه خیلی هم ...

چقدر فلسفه بافتی این فقط یک شوخی بود. ولی خودشم ادم خوش زبونی نیست که اینقدر ناراحت شد و قشقرق به پا کرد. تازه زنگ زد به مادرم گله گذاری به خودمم نگفت. 

چقدر فلسفه بافتی این فقط یک شوخی بود. ولی خودشم ادم خوش زبونی نیست که اینقدر ناراحت شد و قشقرق به پا ...

یه نگاه تو این تامیک بکن ببین چند نفر بهت گفتن حرفت هر چند شوخی زشت بوده 

وقتی این همه آدم دارن بهت میگن اشتباه کردی پس بهتره یکم بیشتز روی فکر کنی روی رفتارت

چقدر فلسفه بافتی این فقط یک شوخی بود. ولی خودشم ادم خوش زبونی نیست که اینقدر ناراحت شد و قشقرق به پا ...

ببخشید عزیزم ناراحت نشی به خودت گله گذاری نکرده چون ازت قطع امید کرده 

میدونسته اگه بهت بگه تازه یه چیزی هم ازش طلبکار میشی