2777
2789
عنوان

اگه عمه به بچه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 107 پست
سنگی نداره با برادرم ادم بدزبونی هست خیلیم خودش مراعات نمیکنه و حد و مرز نداره. منم فقط شوخی کردم او ...

پس خودت گفتی... الانم می گی بامزه بود!!

من مادر اون بچه بودم سعی می کردم بچه ام یه فاصله ای رو با شما حفظ کنه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

خواهر شوهرت اشغاله و روان بچتو بهم ریخته ، خدا لعنتش کنه ، امیدوارم بچت اسیب نبینه. تف به ذات کثیف و ...

🤪🤪🤪🤪

خودش همون عمه ی داستانه

غش کردم از خنده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنگی نداره با برادرم ادم بدزبونی هست خیلیم خودش مراعات نمیکنه و حد و مرز نداره. منم فقط شوخی کردم او ...

به هر حال قبول کنید این حرف شما اصلا خوب و درست نبود هیچ آدمی هم بیخود و بی جهت بد زبونی و تندی نمیکنه حتما دلیلی داره برادرتون باید باهاش صحبت کنه ببینه مشکل چیه که اینجوری شده 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

عزیزم اون یه بچه هست 

میدونی همین حرف میتونی ذهنشو درگیر کنه ؟ دچار استرسش کنه ؟

آدم هر حرف با مزه ای رو که نمیگه 

هر چقدر بی ادب و بد زبون باشه زدن این حرف پیش بچه راجب مادرش درست نیست 

این جور به قول شما شوخیا با جنبه ترین ادمارو ناراحت میکنه 

حالا اون بدزبونه شمام ب نظر وقتش برسه از خجالتش درمیای!!!

میگی شوخی کردی ولی واکنش بچه ب نظرت جالب بوده..چه بسا خوشحالت کرده ک بچه دو دل شده.شما شمری یا عمه؟

چرا برای بچه درگیری فکری درست میکنی؟ک باید فکر کنه چرا باید مامانش عوض بشه؟!

بچه سه سال سنی نیست ک بگی نفهمید برای هر چیزی دنبال دلیله!

انشاالله عمه ی بچه ی خودت همین کارو با بچه ت بکنه ببینم مو ب سرش میذاری یا فقط برا مردم خوبه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲