2777
2789
عنوان

اگه عمه به بچه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 107 پست
چرا گفته قطع رابطه کرده. بابا من تو یک اتاق تنها به بچه اش گفتم. اصلا فکر نمیکردم این بلوای مسخره رو ...

چون خواهر شوهر هستید هر چی بگید فقط خودتون رو بد میکنید ..بذارید سنگاشو با برادرتون وا بکنه شما چیزی نگید .. 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چون خواهر شوهر هستید هر چی بگید فقط خودتون رو بد میکنید ..بذارید سنگاشو با برادرتون وا بکنه شما چیزی ...

سنگی نداره با برادرم ادم بدزبونی هست خیلیم خودش مراعات نمیکنه و حد و مرز نداره. منم فقط شوخی کردم اونم تو یک اتاق دیگه. اخه بامزه این بود بچه اش داشت فکر میکرد عوض کنه یا نه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم باید چاک دهنش چفت و بست داشته باشه به هر شوخی خرکی نمیشه شوخی گفت .

واقعا متاسفم واسه گویندش 

وقتی می گفت کاش احساسات بچه رو هم در نظر می گرفت که چقد بهش ضربه خورده اون بچه مرز بین شوخی و جدی رو متوجه نمیشه 

هیچ  

این نهایته بیشعوریه عمه هس

حالا گیریم زن داداش ناراحت نشه

چیزی از بیشعوریه عمه کم نمیشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم کارت زشت و اشتباه بود دنبال توجیح نباش ایشونم حق داره سعی کن مراقب زبونت باشی تا نه خودت نه اطرافیانت اذیت نشید

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
کجاش عوضیه خوب شوخی کرده، پیش کسی نگفته فقط خودشو بچه بودن.

اصن ذهن بچه رو خراب میکنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

می شه هر دری وری ای گفت و اسمش رو گذاشت شوخی؟ خیلی حرف زشتی زده!!
این که جلوی بچه گفته دیگه بدتر! 

من واقعا نمی فهمم. از این بدتر چی می شه گفت؟ 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اصلا شوخی قشنگی نیست!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سنگی نداره با برادرم ادم بدزبونی هست خیلیم خودش مراعات نمیکنه و حد و مرز نداره. منم فقط شوخی کردم او ...

عزیزم ناراحت نباش تو که قصد بدی نداشتی فقط داشتی شوخی میکردی بعضی ها جنبه ندارن شاید زنداداش شما هم جنبه این حرفا رو نداشته باشه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍