2777
2789
عنوان

اگه عمه به بچه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 107 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زشت بوددیگه. باباتو عوض کنیم توهینه. به مادرش توهین میشد. شمام حرف زدنت مشکلداره ها.

افرین

دیدی چقدر زشت بود؟؟؟

مثل اینکه خاله به بچه بگه بابات عوض میکنیم بعد بگه چرا داماد ناراحت شده

درضمن من هیچوقت انقدر با بدجنسی با بچه حرف نمیزنم

نه خاله ام نه عمه

از اونطرف قضیه گفتم که مثل اینکه بهتون خیلی برخورد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
افریندیدی چقدر زشت بود؟؟؟مثل اینکه خاله به بچه بگه بابات عوض میکنیم بعد بگه چرا داماد ناراحت شدهدرضم ...

برنخورد باشه باباشو عوض کنیم. یک شوخی ساده بود دیگه. عکسالعمل بچه بامزه بود. 

برنخورد باشه باباشو عوض کنیم. یک شوخی ساده بود دیگه. عکسالعمل بچه بامزه بود.

اگه خودتون بودید باید بدونید که حرفتون به شدت زشت و زننده بود هر حرفی شوخی نیست اینو متوجه بشید .. بچه چیزی نمیفهمه و خوب و بد رو تشخیص نمیده .. اگه زن داداشتون چیزی نگفته به شما واقعا صبر ایوب داره  

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اگه خودتون بودید باید بدونید که حرفتون به شدت زشت و زننده بود هر حرفی شوخی نیست اینو متوجه بشید .. ب ...

چرا گفته قطع رابطه کرده. بابا من تو یک اتاق تنها به بچه اش گفتم. اصلا فکر نمیکردم این بلوای مسخره رو درست کنه. خودشم هزار جور متلک میگه. میگفت بچه ام هر ژن آشغالی گرفته از سمت پدری گرفته این خیلی جمله خوبی بود؟ خودشم بد زبونه.