2777
2789
عنوان

خیلی نگران اضافه وزن بارداری ام

139 بازدید | 23 پست

۱۸ هفتم تا الان تقریبا ۶ یا ۷ کیلو وزنم بیشتر شده . چون قبلا رژیم لاغری داشتم وورزش میکردم والان نمیتونم فک میکنم وزنم بخاطر این سریع داره میره بالا .

از دکترم رژیم گرفتم اما بیفایدس 

بخاطر لاغری بعدش نمیگم میترسم زایمان زودرس بگیرم یااینکه بچه نتونه رشد کنه 😭😭😭

چکار کنم راهی هس؟ 

سونو هام تااینجا خوب بوده وخداروشکر بچه هام رشدش خوبه  میترسم از این به بعد خیلی چاق بشم چیکار کنم 😭😭😭😶

من خود سر رژیم گرفتم که چاق نشم 

اصلا هم وزن اضافه نکردم یعنی در حد ۲ کیلو 

ولی در عوض از جام نمیتونم بلند شم یعنی سرگیجه دارم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

من خود سر رژیم گرفتم که چاق نشم اصلا هم وزن اضافه نکردم یعنی در حد ۲ کیلو ولی در عوض از جام نمیتونم ...

خوشبحالت . منم نمیتونم زیاد سر پا باشم جفتم مارژیناله  نی نی بریچه درد دارم سابقه زایمان زودرس هم دارم 

تا دوقدم راه میرم نفسم بالا نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای سرت

من ۲۵ کیلو چاق شدم، بچه ۲ کیلو

پسرم ۱۸ ماهه شد، از اون ۲۵ کیلو هنوز ۸ کیلو مونده بود که داشتم اونم کم میکردم ولی باردار شدم...

خیلی زود برمیگردی به وزن قبلی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فدای سرتمن ۲۵ کیلو چاق شدم، بچه ۲ کیلوپسرم ۱۸ ماهه شد، از اون ۲۵ کیلو هنوز ۸ کیلو مونده بود که داشتم ...

من زایمان زودرس داشتم وپسرم ۲ کیلو بود خیلی سخت بود اصلا نمیخام دوباره تجربش کنم نگهداری از نوزاد کم وزن خیلی سخته  

فدای سرتمن ۲۵ کیلو چاق شدم، بچه ۲ کیلوپسرم ۱۸ ماهه شد، از اون ۲۵ کیلو هنوز ۸ کیلو مونده بود که داشتم ...

نگران این نیستم که اضافه وزنم بمونه نگرانم نی نی ام 😭

خوشبحالت . منم نمیتونم زیاد سر پا باشم جفتم مارژیناله نی نی بریچه درد دارم سابقه زایمان زودرس هم دا ...

اره دقیقا منم نمیتونم راه برم یه جور احساس خفگی دارم من بچه اولمه در کل حوصلم نمیکشه برم دکتر 

همین طور مونده 

نمیدونم بچه سالمه یا نه 😂🤦🏻‍♀️💔

البته بعضی وقتا اگه بتونم میرم 

اره دقیقا منم نمیتونم راه برم یه جور احساس خفگی دارم من بچه اولمه در کل حوصلم نمیکشه برم دکتر همین ط ...

منم حوصله سونو ودکترو ندارم. اما دکتر گفته از ۲۰ هفته  هر دوهفته سونو  وهر هفته یه امپول و از هفته ۳۰ هر هفته ان اس تی   خیلی سخته همش استرس دارم

منم حوصله سونو ودکترو ندارم. اما دکتر گفته از ۲۰ هفته هر دوهفته سونو وهر هفته یه امپول و از هفته ۳ ...

منم دکتر گفت ولی اصلا اهمیت ندادم 

بهم گفت ممکنه زایمان زود رس ۶ ماهه به دنیا بیاری نتونی بچه نگه داری 

ولی خب داره چرت میگه من خودمم البته ۶ ماهه بدنیا اومدم 💔😂🤦🏻‍♀️