2789
عنوان

ریزش مو

97 بازدید | 10 پست

سلام سال نو مبارک، من از نوجوانی ریزش مو داشتم بخاطر تنبلی تخمدان و کیست. الان با رژیم و اصلاح سبک درمانش کردم اما تقرییا یک ساله که شوره هایی میزنه سرم که دکتر گفت پسوریازیسه هست. به شدت ریزش مو میده بهم و نمیدونم چرا وقتی میرم حموم‌آب به میخوره یه عالمه موهام میاد پایین. از حموم متنفر شدم. روزایی که حمام نمیرم کمتر میریزه اما روزی که حمام میرم سست میشه و میریزه که فکر کنم بخاطر خشکی هست!!! به راهنماییتون نیاز دارم خیلی ناراحت و افسرده شدم😞

مکمل می خوری؟ 

من امگا خوردم خیلی بهتر شد

زینک و بیوتین هم تاثیر داره 

روزی یه دونه تخم مرغ حتما بخور 

درمورد شوره نمی دونم باید چه کنید 💔

به نظرم برید یه دکتر خوب و معتبر 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکمل می خوری؟ من امگا خوردم خیلی بهتر شدزینک و بیوتین هم تاثیر داره روزی یه دونه تخم مرغ حتما بخور د ...

دکترا کورتن میدن برای پسوریازیس

واسه همین‌میترسم برم دکتر، شاید برم طب سنتی

شما ریزشت به چه علت بود که با اینا خوب شد؟

دکترا کورتن میدن برای پسوریازیسواسه همین‌میترسم برم دکتر، شاید برم طب سنتیشما ریزشت به چه علت بود که ...

من هورمونی بود 

خوب نشده کمتر شده نرمال شده

البته دکتر رفتم قرص مصرف کردم 

اینا هم در کنارش کمکم کرد

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من هورمونی بود خوب نشده کمتر شده نرمال شدهالبته دکتر رفتم قرص مصرف کردم اینا هم در کنارش کمکم کرد

من بخاطر موهام دیگه اعتماد به نفس ندارم ازدواج کنم… هرکاری میکنمخوب نمیشه، هورمون رو درمان کردن حالا شوره زده… واقعا عاجز شدم