2777
2789
عنوان

نامزدم

247 بازدید | 14 پست

از نامزدم  بدم اومده یه رفتار هایی داره از همین. الان میگه باید هفته ای یکبار خانوادتون ببینی عروسی نمی گریم ماه عسل نمیریم  ۳ چها ر ماه اول رو با مادرم زندگی می کنیم  لباس های جلو باز هم تعطیل اصلا قبلا اینجوری نبود شکاک شده خستم کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلاق وتمام 

شاید اینجا الان بیان سرمن غر بزنن ولی یروز میفهمی راه درست همینه نمیشه زندگی کرد بااین مردا

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

توام بگو ازاین خبرا نیست

نمیدونم باید چی بهش بگم واقعا اعصابمو خورد کزده مگه الان کسی تو خونه مادرشوهر زندگی میکنه برای جشن عقدم که بزای اینکه اون به غرورش بر نخوره دستور داد خونه من رو بفروشیم من خر هم فروختم حداقل میتونستیم اونجا زندگی کنیم آرزو به دل موندم برم پاه عسل یا یه عروسی خوب برتم بگیره هیچی

نمیدونم باید چی بهش بگم واقعا اعصابمو خورد کزده مگه الان کسی تو خونه مادرشوهر زندگی میکنه برای جشن ع ...

ای وای چرا فروختی چرا عقل خودت رو دادی دست اون؟ 😑

بگو ببین من هیچی حالیم نیست هم عروسی میخام هم این چرت و پرتایی گفتیو دیگ نگیا 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ای وای چرا فروختی چرا عقل خودت رو دادی دست اون؟ 😑بگو ببین من هیچی حالیم نیست هم عروسی میخام هم این ...

کلا میگه هر چی من بگم آخه به تو چه ربطی داره در اصل با پسر عمه ام عقد کردم عمه ام اون رو بر علیه من پر میکنه خستم کرده

کلا میگه هر چی من بگم آخه به تو چه ربطی داره در اصل با پسر عمه ام عقد کردم عمه ام اون رو بر علیه من ...

ای بابا چ سخت 

ولی همین الان جلوش وایستا گربه رو دم حجله بکش بگو دیگ هرچی تو بگی نیست 

اگر. پولت بود و تونستی خونتو برگردون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه