سلام. بچه ها اگه یه پسری بهتون بگه با یکی دیگه تو رابطه رفته چی کار می کنین. یه پسری همیشه ابراز احساسات می کرد و زنگ می زد گاهی. بعد که حالا من دوستش دارم بهم می گه یکی دیگه رو پیدا کردم. ما با هم فرق داریم. اصلا چیزی بین ما نبوده. من همه رو دوست دارم و حس خوب می دم.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
هر روز سر کار می بینمش. ولی باهاش حرف زدم. اون گفت که به هم زنگ می زنیم. ولی به عنوان دوست و همکار.
خب پس حله
خودتو ناراحت نکن
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
خب من حالا باید چه کنم. حق با اونه یا من؟؟ ما هیچ وقت بیرون نرفتیم با هم. ولی هی می گفت عشقم. دوستت ...
مگه نميگي يكي ديگه رو پيدا كرده
خب بايد بي خيالش بشي
شايد ازت توقع ،،، داشته و نكردي
حواستو خيلي جمع كن نشكني