2777
2789
عنوان

تشکیل شدن قلب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 39 پست
درک میکنم منم مثل خودتم 😣😣😣 بتا ی تو  چند بود  واسه من یک هفته از موعدم گذشته بود بتا ...

من تیتر بتا ندادم

از خون معمولی نوشت دکتره😣

۴ روز بعد موعد بالای ۴۰۰..

دکتره فلان فلان شده هم گفت کمه عددش ..دیگم از ندادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لقاحم زود بود.تخمک گذاریم 11 یا 12 سیکلم بود

پس عدد بتاتم بابا بوده...

نگاه کنین واقعا ربطی داره به هم عدد بتا و قلب بچه؟

اخه من لک بینی ندارم اصلا حالت تهوع دارم

من تیتر بتا ندادم از خون معمولی نوشت دکتره😣 ۴ روز بعد موعد بالای ۴۰۰.. دکتره فلان فلان شده هم گف ...

بالای ۴٠٠ چرا کمه اخه 😣😣😣

پس یعنی واسه منم کم بوده

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
پس عدد بتاتم بابا بوده... نگاه کنین واقعا ربطی داره به هم عدد بتا و قلب بچه؟ اخه من لک بینی ندارم ...

من اصن ازمایش خون ندادم.یه هفته بعد موعدم شک کردم بی بی چک گذاشتم مثبت شد.یه هفته بعدش رفتم سونو

پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍
بالای ۴٠٠ چرا کمه اخه 😣😣😣 پس یعنی واسه منم کم بوده

نه گلم تو ک بالای عدد..

دکترت چیزی نگفته یعنی خوبه دیگه

چمیدونم مرتیکه فک کنم زیادی پیر شده دیگه نمیرم جاش

من اصن ازمایش خون ندادم.یه هفته بعد موعدم شک کردم بی بی چک گذاشتم مثبت شد.یه هفته بعدش رفتم سونو

وااای چقد عالی چه خوب بوده بارداریت اصلا نگران نبودی اون اوایل هی فک کنی الان عددت چند بوده یا....

وااای چقد عالی چه خوب بوده بارداریت اصلا نگران نبودی اون اوایل هی فک کنی الان عددت چند بوده یا....

خب من نمیدونستم باردارم.ولی بعد دیدن قلبش پدرم درومد.همش تهوع داشتم تا 16 هفته.خیلی بد بود و دیر گذشت

پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍

ماماناي عزيز ميشه ما منتظرها رو هم دعا كنيد ان شاالله ما هم به همين زودي صداي قلب بچه هامون رو بشنويم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
ماماناي عزيز ميشه ما منتظرها رو هم دعا كنيد ان شاالله ما هم به همين زودي صداي قلب بچه هامون رو بشنوي ...

حتما‌عزیزم من خودم از منتظرا بودم بعد کلی انتظار باردار شدم ولی سقط شد ولی خداروشکر باز زود بعدش باردار شدم وگرنه با حرف های اطرافیان میرفتم تیمارستان...