2777
2789

من یه بلاگر لبنانی میشناسم

یه ماه بعد به دنیاومدن پسرش، دوقلو دختر حامله شد😂😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد چون دکتر به من گفت بعد زایمان رحم کاملا اماده است برای بارداری مجدد مراقب باش خیلی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصولا نباید آماده باشه کهمن قرص اعصاب میخورم میترسم قرص جلوگیریم بخورم کبدم داغون شه

از راه های دیگه کمک بگیر مثل کاندوم و ایو دی و اینا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
از راه های دیگه کمک بگیر مثل کاندوم و ایو دی و اینا

یه مسائلی بین منو شوهرم به وجود اومده که کاندومو فک نکنم استفاده کنه

آی یو دی هم پرسیدم قبل زایمان گفتن غیر مجازه و فلان🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیدی کسی؟ من خودم اطرافم اتفاق نیوفتاده، آخه فک نکنم بدن آماده باشه به این زودی

اره مادرم بعد از ۴۰ روزگی داداشم خواهرمو باردار شده اتفاقن این جور مواقع رم بازه زود تخمک میره داخل رخم

عیب نداره برا همه یکسان نیس میدونم الان بدنت خسته بارداری برات آزار دهنده هس ولی انشالله نمیشه این ب ...

قرص اعصاب میخورم میترسم ضدبارداریم بخورم کبدم داغون شه

شوهرم فکر بچه دوومه که من بمونم تو زندگی بهش اعتماد ندارم کاندومو

آی یو دی هم میگن غیر قانونیه