😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
همه ی اینا فک کنم بهتر از اسپانیایی باشن آلمان مهاجر خوب میگیره اسپانیا بدرد مکزیک و اینا میخوره😄
خب شروع کنیم 😎
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
اهان. من معلم خصوصی دارم یعد عید هم میخوام دوباره باهاش هماهنگ کنم. اگر دوست داشتی میتونیم باهم کل ...
ن پول ندارم فعلا🤗😣
برا انگلیسی کتاب دارم ۰ون فعلا انگلیسیو میخوام بخونم کتاب سطح اینترمدیت اکسفورد ورد اسکیلز کتاب گرامر ک یادم نیست اسمش چبه برای سطح a1 ک قرمزه گرانر این اس بود فک کنم و کتاب های کار برای ازمون ایلتسو تست زنی دارم دیکشتری هم دارم و کتاب سطح بیسیک اکسفوردو از گوشی میخونم ..فقط نیاز دارم یکی بالا سرم باشه کمکم کنه چون پتانسیلسو دارم و زبانم خوبه واقعا زود یادمیگیرم