2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 66 پست
بیکینگ‌ پودر یک قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری شکر ۱ پیمانه تخم‌مرغ ۶ عدد ارد یک و نیم ...

دیواره چرب بشه کیک اسفنجی پف نمیکنه فقط نیم سانت دور کفش باید چرب شه

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من‌چرب‌میکنم خیلی پف‌میکنه

عجیبه برام امکانش هست عکس یکی از کیکاتون رو بزارید؟

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
عزیزم میشه بیای کیکمو ببینی

كيكت يه حالت دون دون داره چرا؟

ظاهرش كه خيلي خوبه، خوبم پف كرده، ارتفاعشو اندازه بگير ، فكر كنم بتوني سه لايه برش بري

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
كيكت يه حالت دون دون داره چرا؟ ظاهرش كه خيلي خوبه، خوبم پف كرده، ارتفاعشو اندازه بگير ، فكر كنم بتو ...

ممنون عزیزم.نمیدونم چرا اونجوری شده .نمیدونم دوباره یه کیک دیگه درست کنم یا همین کافیه

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
ممنون عزیزم.نمیدونم چرا اونجوری شده .نمیدونم دوباره یه کیک دیگه درست کنم یا همین کافیه

دستوري كه يكي از دوستان گذاشتن عاليه، من خودم هميشه با اون دستور درست ميكنم،،،، اگه خواستي عكسشو بزارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دستوري كه يكي از دوستان گذاشتن عاليه، من خودم هميشه با اون دستور درست ميكنم،،،، اگه خواستي عكسشو بزا ...

آره بیزحمت بزار گلم.با دستورش

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار