2777
2789
عنوان

کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 66 پست
عزیزم همون دستور رو درست کردم ولی انگار یه جای کار اشتباه کردم وسطش هنوزم نپخته .فک کنم خوب در نیاد

عزیزم این که می‌گی وسطش نپخته می تونه دو تا علت داشته باشه یکی اینکه مواد زیادی توی قالب یزرگی ریختی و دورهاش پخته و داخلش نپخته یکی دیگه هم اینکه حتما قبل از لینکه کیکت پخته بشه کاملدر فر و باز کردی و درش اوردی اگه در این دو حالت باشه وسط کیک خام می مونه ربطی به طریقه درست کردنش نداره 

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توتایپکم هست تازه گذاشتم بافتش عالی مناسب مناسب کیک تولدوخامه کشی

عزیزم من عکس قالبم روبزارم میگید خوبه یا نه؟

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

https://www.aparat.com/v/69kto/Roozmenu.com_-_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%B7%D8%B1%D8%B2_%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87_%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C_%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85_%D8%B7%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86

https://www.aparat.com/v/69kto/Roozmenu.com_-_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%B7%D8%B1%D8%B2_%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87_%DA%A9%DB%8C%DA%A9_%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C_%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85_%D8%B7%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%86

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
چندتاتخم مرغ

۶تا تخم مرغ .البته هنوز از فر در نیاوردم ولی در فر رو باز کردم هنوز نپخته بود الان تقریبا یه ساعته تو فره

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

لینکم خوب نیومد عزیزم توو سایت آپارات سرچ کن کیک اسفنجی خانم طوروسیان عالی پف میکنه این دستور پایه کیک اکثر قناداست

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
لینکم خوب نیومد عزیزم توو سایت آپارات سرچ کن کیک اسفنجی خانم طوروسیان عالی پف میکنه این دستور پایه ک ...

ممنون عزیزم

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
۶تا تخم مرغ .البته هنوز از فر در نیاوردم ولی در فر رو باز کردم هنوز نپخته بود الان تقریبا یه ساعته ت ...

نه واسه منم طول میکشه پخته بشه صبرکن پختش کامل بشه

امضام نمیاد😴😉😉😉

بیکینگ‌ پودر یک قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

شکر ۱ پیمانه

تخم‌مرغ ۶ عدد

ارد یک و نیم پیمانه

سفیده و زرده از هم جدا کرده

اول سفیده با نثف شکر خ ب هم زده تا قشنگ فرم بگیره  وقتی ظرف برگردونی سفیده از ظرف نریزه

بقیه شکر با زرده ها و وانیل زده تا قشنگ  مخلوط بشه

بیکینگ‌پودر داخل ارد بریز

سفیده به زرده اضافه کن با همزن دستی مخلوط کن بعد آرد اضافه کن با همزن دستی مخلوط کن

کف قالبت کاغذ روعنی بزار و دیواره قالب چرب کن

این‌ مواد برای قالب گرد با قطر ۲۵ سانت مناسب هست

دما فر ۱۷۵ درجه

مدت ۴۵ دقیقه

بعد خنک شدناز وسط ۲ قسمت کن بعد با آب اناناس  و برس اول لایه ها کیک تر کن

بعد یک لایه  خامه بکش بعد موز یا گردو خرد شده بریز بعد لایه دوم کیک بزار بعد کلش خامه بکش

اناناس بین لایه ها کیک نزار آب میفته

❤️🌷