2777
2789
عنوان

یادش به خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 46 پست
سلام بچه ها خیلی خیلی خسته ام روز وحشتناکی داشتم آخر شب از مشهد برگشتیم و دخترم از خونه مامانم آوردم ...

خداروشکر که بیماریِ خطرناکی نیست عزیزم ایشالله دیگه با داروهای این دکتر خوب میشی.

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

سلام بچه ها خیلی خیلی خسته ام روز وحشتناکی داشتم آخر شب از مشهد برگشتیم و دخترم از خونه مامانم آوردم ...

ان شاءالله خدا سلامتی دوباره بهتون بده همراه با دل خوش و روزهای پر آرامش 

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزای دل الهی شکر بهترم صورتم التهابش خیلی کم شده اما زخم های روی دست که شبیه تاول بود جاشون مونده و تیره شده اینطور که پیداست این درد درمان نداره فقط با دارو باید کنترلش کنم .

دیروز هم باز یه اتفاق افتاد که شانس نداشته من تمام تنم دوباره استرس شده !

کارآموزی کارشناس رسمی ام شروع شده و هرازگاهی میرم مشهد دو روز پیش کلاس داشتم روز بعد که برگشتم دیدم شوهرم ترتیب مهمونی برای خانواده اش داده نق نزدم با اینکه بی نهایت خسته بودم شب شام اومدن و همه چی خوب پیش رفت و خودم تونستم عالی کنترل کنم شب که خوابیدم از خستگی له له بودم خواهرم پیام داد که چرا انقد برای این بی لیاقت ها خودتو اذیت می کنی تازه رسیدی دعوتی چیه دیگه !!!

منم گفتم بی خیال بابا خودم اذیت نکردم جوجه دادم ! 

اونم نوشت حیف همون برای همچین آدم هایی !! 

صبح که خواب‌آلود بیدار شدم ارغوان با گوشیم بازی می‌کرد یه عکس کوفتی از خودش برد به باباش نشون بده دیدم گوشیم دستش مونده حس کردم داره جایی دیگه میگرده گفتم گوشیم بده دیدم تو پیام های من و خواهرمه ....

بعدم زد به بددهنی و هرآنچه لایق خودش بود به من و خواهرم گفت !!!!!!!

خلاصه که از آسمون برام میباره از دیروزم نه غذا خورده و نه حرف زده فقط تا من میام میره بیرون! 

خسته شدم از این همه فکر و استرس اهههههه

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
سلام عزیزای دل الهی شکر بهترم صورتم التهابش خیلی کم شده اما زخم های روی دست که شبیه تاول بود جاشون م ...

وووی عزیزم الهی فدات بشم این همه زحمت کشیدی اخرشایجور شد هر چی گفت بزن به نشنیدن .عمدی اینکارو میکنه .میخواد خسته بشی گلم فکرشو نکن اینم میگذره

سلام عزیزای دل الهی شکر بهترم صورتم التهابش خیلی کم شده اما زخم های روی دست که شبیه تاول بود جاشون م ...

ارغوان از این به بعد همیشه پیاماتو پاک کن

ناراحت نباش

خودش دوباره آشتی میکنه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ارغوان فعلا تمرکز کن رو کارات

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

این دیگه خیلی بد بود اون همه اذیت کردم خودمو آخرم طلب کار شد ! 

اصلا یکی نیست بگه بی شخصیت تو پیام های من چرا میگردی؟ اصلا دلم خواسته اونطور حرف بزنم ! چرا تجسس میکنی ! 

تو که ۶ ساله یه سلام بهشون نکردی و خونه من ندیدن تا حالا توقع داری پشت تو و خانواده ات چی بگن ! همون بی لیاقتم اضافه اتونه !!!

خلاصه فعلا ناهارم نخورده از اداره اومد رفت تو اتاق منم منتظرم برق لعنتی بیاد در پارکینگ برقی کردیم ماشینم گیر کرده ، برق بیاد برم از این ماتمکده !

با اینکه بهش گفتم استرس برام سمه حکم مرگم داره اصلا مهم نیست ! 

امروز نمازصبح به خدا گفتم این بنده ات خیلی من اذیت میکنه میگن ۷۰ بار مهربون تر از مادری دلت که برای من نمیسوزه ولی مثل اینکه این بیشتر دوست داری که تو این همه جمعیت مظلوم ترین و بسازترین و تو سری خور ترین نصیبش کردی !

گفتم اگر این زود از سر من برندارید به هر طریق که بلدی به وحدانیت خودت حلالش نمیکنم و ازش نمیگذرم برای تمام عذابایی که کشیدم نمیگذرم ازش ! اما اگه شرش از سرم کم کنی بخدا حلالش میکنم 😔😔😔😔

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

نوش جانش تمام دل و قلبی که لرزونده نوش‌جان درد بی درمونی که با پرویی به جونم نشونده نوش جانش تمام موهای سفیدم نوش جانش تمام عمری که حرومه کرد نوش جانش هر توهین و تحقیری کرد ! 

به خاطر من نمیبری به خاطر جهنمی که در انتظارشه ببرش بیرون از این زندگی بذار نفس بکشم ! 

مردم از گریه های پشت فرمون مردم از گریه های قایمکی زور من به این آدم نمیرسه !

و چقدر من به خدا بعد تمام این سال ها زجر ممممممممتتتتتتددددد هنوزم امیدوارم گاهی این بیشتر درد داره ! 

و چقدر من به خدا بعد تمام این سال ها زجر ممممممممتتتتتتددددد هنوزم امیدوارم گاهی این بیشتر درد داره ...

قربون دلت بشم . چقدر صبوری عزیزم. خدا قطعا جواب این همه صبوریتو  میده .

لندهور بی خاصیت خدا شرشو از زندگیت کم کنه

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂