2777
2789
عنوان

یادش به خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 4336 بازدید | 46 پست
سلام عزیزای دل ممنونم که جویای حالم هستین متاسفانه درگیری هام انقد زیاد شده که وقت برای خودم واقعا ...

سلام عزیزدلم خیلی خوشحال شدم که آزمایشی خوب بود

انشالله جواب این یکی هم خوب میشه 

واقعا همه مشکلات از اعصابه 

به فکر خودت باش

راستی یه تهدیدی برای ورود با شماره تلفن به سایت شدم چون من با شماره خواهرم ثبت نام کردم حالا جرات نم ...

صبورا جان انشالله که میگن مشکل خاصی نیست و از استرس ایناس خیلی زود خوب‌ میشی عزیزدلم

من همیشه پیگیر احوالت بودم عزیزم ،‌ واقعا از شنیدن بیماریت ناراحت شدم ، حتما دعا میکنم برات❤️

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزای دل ممنونم که جویای حالم هستین متاسفانه درگیری هام انقد زیاد شده که وقت برای خودم واقعا ...

خدارو شکر توکل به خدا  انشالله نتیجه  این آزمایش هم خوبه. 

یه کاربری جدید بساز اگر این غیر فعال شد گمت نکنیم . این چتد وقت که دیر به دیر میای دل من هزار راه میره هزار جور فکر میاد تو سرم . فکر کنم یقیه دوستانم اینطوزی ان .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
راستی یه تهدیدی برای ورود با شماره تلفن به سایت شدم چون من با شماره خواهرم ثبت نام کردم حالا جرات نم ...

عزیزم کاربر از سارا بپرس

@ازسارابپرس  

یه تاپیک در مورد این مشکل شما داره . بخون انجام بده کاربریت حذف نشه.

سلام بچه ها خیلی خیلی خسته ام روز وحشتناکی داشتم آخر شب از مشهد برگشتیم و دخترم از خونه مامانم آوردم با تب زیاد دکتر بردنش اما با اینکه ساعت یازده و نیم بهش استامینوفن دادن الان انگار کوره آتیشه ...

من رفتم دکتر بیماری به اسم لیکن پلان گرفتم دکتر گفت حاصل ماه ها و سال ها زندگی در محیطی سراسر استرس هست انقد که استرس به بدنت آسیب زده و ایمنی خودت به خودت حمله میکنه بهم قوت قلب داد داروهارو استفاده کنم تا دو ماه دیگه لک ها و زخم های ایجادشده تقریبا همه اش میره و بیشتر از اینکه برای التهابات چیزی بده قرص ضد استرس و افسردگی داده و شاید جز بهترین دکترهایی بود که تا حالا دیدم نزدیک یه رب در مورد علت این استرس باهام حرف زد و سعی داشت بهم آرامش بده 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
سلام بچه ها خیلی خیلی خسته ام روز وحشتناکی داشتم آخر شب از مشهد برگشتیم و دخترم از خونه مامانم آوردم ...

از مشاور ها و روانشناس هایی که تا حالا رفتم خیلی خیلی بهتر بود امیدوارم از داروها نتیجه بگیرم دخترم انقد که میذارم و میرم مریض شده عذاب وجدانم کرد انقد داغه

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
از مشاور ها و روانشناس هایی که تا حالا رفتم خیلی خیلی بهتر بود امیدوارم از داروها نتیجه بگیرم دخترم ...

شیاف دیکلوفناک یا استامینوفن نداری؟

عزیزم خدا رو شکر بیماری حادی نیست . انشالله تا  پایان مصرف داروهات خوب میشی . همسرت همرات بود ؟  دکتر باهاش صحبت نکرد در موردت؟

سلام بچه ها خیلی خیلی خسته ام روز وحشتناکی داشتم آخر شب از مشهد برگشتیم و دخترم از خونه مامانم آوردم ...

ان شاالله خبر خوب شدن کاملتو بزاری 

من تاحالا به کسی نگفتم جداشو چون فردای قیامت باید جواب پس بدیم 

توروخدا بسه خودتو نجات بده 

عزیزمم...امیدوارم شرایط جسمیت هرچه زودتر نرمال شه...اون لجن اخلاق آقا هم زودتر راهش ازت جدا شه و بتونی راحت نفس بکشیو سلامت روح و جسمت باهم داشته باشی

سلام چه خوب که تو سایت شما رو شناختم چقدر باکلاس و بافرهنگ هستی. از زنایی مثل شما خیلی کم هست قدر خودتونو بدونید و امیدوارم زندگیتون بهتر بشه🫂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.