2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74142 بازدید | 528 پست
وای اسی، داغ دلم تازه شد. شوهر سابق منم همچین نکبتی بود+ اینکه مریضیش قبلیشو پنهان کرده بود. چون مید ...

ادا درسته نه عدا

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شو۶ر سابق منم بعد ۱۲ سال زندگی و ی دختر ده ساله میگفت میخواد جوونی کنه و بی سر خر زندگی کنه منم ولش، ...

من منظورم یک خانوم بود... مردا رو ول کن بابا عقل ندارن زجر هم نمیکشن زیاد بعد جدایی... ککشون هم نمیگزه... بعد چند وقت هم ازدواج میکنن ... من میگم اون مجردی و تنهایی بعدش برای خانوم ها نباید ابدی بشه اصلا خوب نیست.... اگه طرف تن بده ب زندگی مجردی و بگه ازدواج دیگه بدرد نمیخوره  دیر میفهمه چه سبک زندگیه اشتباهی بوده و چقدر عقب مونده و  منزوی شده... چون دیدم میگم

من تو همه زندگیا برعکسشو دیدم که زن میخاد بره و مرد طلاق نمیده که اذیتش کنه و چند سال عمرشو هدر میده ...

خواستن درسته نه خاستن 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هرویشما نیاز به سوگواری داری هم واسه عشقی که از دست رفته هم واسه عمر از ...

شماهم سوده هروی رو میشناسید و دنبال میکنید؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من چند سال پیش جدا شدم خیییلی دوستش داشتم مادرش نذاشت خواهرانش نزاشتن مادرش بهم روز آخری گفت تویی که ...

واگذار درسته نه واگزار

قانونی بخای اقدام کنی سخته، چون تو ایران همه چی به نفع اقایونه، سعی کن توافقی اینکارو انجام بدیشرایط ...

بخوای درسته نه بخای 

رهایی بهترین حسه

بهترین کار در حال زندگی کن....نه گذشته و نه اینده....خوبی وبدی هارو نبین...فقط حال....یعنی از کسی ذهنیت نداشته باش...اون موقع تازه میخای راحت وارام زندگی کنی....کینه و فشار عصبی به خودت ضربه میزنه...اول همه رو ببخش ...حتی همسرت که ظلم کرده بهت..چون ببخشی بار اون رو رها کردی .مثل بالون باش ...سنگینی رو بنداز...برو بالا..اسوده باش و عمل به وظیفه بکن...تمام مشکلات واست راحت میشه...وظیفه الانت چی هست..فقط اون تمرکز کن بقیه اش اضافی هس

من منظورم یک خانوم بود... مردا رو ول کن بابا عقل ندارن زجر هم نمیکشن زیاد بعد جدایی... ککشون هم نمیگ ...

شو۶ر سابق من با دختر خیابونی که باهاش به من خیانت کرد ۳ ماه بعد طلاقمون ازدواج کرد.من ی دختر ده ساله دارم.واقعآ دلم میخواد ازدواج مجدد کنم.ولی اینبار با تحقیق و مشاوره و روانشناسی

اسی من با تمام وجودم دلم میخاد الان جای تو باشم. ازاد و رها. انقدر رو خودت کار کن ک ی روزی بفهمه چ گ ...

میخواد درسته نه میخاد 

البته درستش اینه که بگیم مردا حتی اگه صد زن بگیرن دنبال  صدویکمیش میگردن،😂