2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

74115 بازدید | 528 پست

از لحظه ای که از دفتر خونه اومدم یه آ امش یا یه بیخیالی هست فکر میکردم بعد دفتر خونه قطعا میمیرم ولی به زندگی عادی ادامه دادم خیلی عادی بود همه چی

یه فراموشی عجیب ...

بعضی وقتا یادم میفته خیلی داغون میشم،غکسامونو نگاه میکنم...امروز همه غکسامونو از نامزدی نگاه کردم مطمئنم از همون اول دوستم نداشت به اجبار مادرش ازدواج کرد

ولی من بعد عقد بهش،علاقه پیدا کردم اما اون دوستم نداشت برای همین بعد ۷ سال زندگی طلاقم داد راحت تونست بگذره....زندگی گل و بلبل نداشتیم خیلی دعوا داشتیم...

الان مطمئنم کامل منو فراموش کرده

اما من هربار میشکنم هربار بهم میریزم وانسان عادی نمیشم...

دیگه ای علاقه ای ندارم بهش ولی به خاطر ضربه ای که بهم زد خیلی بدم ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

شما نیاز به سوگواری داری هم واسه عشقی که از دست رفته هم واسه عمر از دست رفته

خیلی سخته ولی سعی کن ورزش کنی

مدیتیشن کنی 

و نماز بخونی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اسی این دوران باید طی بشههرچی عکس داری باهاش پاک کن

زوده بابا یهو دنبالش می گرده باید به مرحله نفرت برسه بعد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

7 سال خیلیه...

خدا صبرت بده

تراپی برو حتما

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خیلی متاسفم از بابت ناراحتیت. 

اما جلوی ضرر رو هروقت بگیری نفعه. زندگی کوتاهه. و زور تموم میشه. مگه تو چقد جون داری توی حرص و غم بمونی؟ 

قلب شکسته درمون میشه❤فقط اگه واقعا خودت پرستاریش کنی

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
به نظرت من خوب میشم حس میکنم فقط با مردن به آرامش میرسم

فک نکنم ادمی که هنوز زندگی نکرده با مردن به ارامش برسه

شما باید زندگی کنی خوشبختی رو پیدا کنی تا ارامش داشته باشی

همونطور که فکر کردی جدایی رو نمی تونی تحمل کنی اما تحمل کردی خوب هم میشی مطمئن باش