2777
2789
عنوان

غربت چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
دخترش ۳۵ ساله و منزوی و بی اخلاق ، هیچ جا نمیره ، اگه بریم مادر شوهر خواهر شوهر اخم میکنن، دوست ندار ...

مادره هم دلش برای پسرش تنگ نمیشه یعنی؟

چه خانواده عجیبی

در کل من خودم عاشق تنهایی ام

ولی نمیشه روابط و هم‌قطع کرد که

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

شوهرم خیلی مهربونه و خانواده دوست، مامانه دوست ندارم بریم ،میگه فقط با دعوت

بهتر بابا

برای خودتون برنامه تفریح بریزین

کاش منم سالهای اول زندگی قلم پام میشکست کمتر میرفتم

دوری و دوستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادره هم دلش برای پسرش تنگ نمیشه یعنی؟چه خانواده عجیبیدر کل من خودم عاشق تنهایی امولی نمیشه روابط و ...

نه ، دلش از سنگه انگار ، با دختراش اخته ، پسراشو نمی‌خواد انگار ، ی پسر دیگه هم داره، پسرا فقط با دعوت میتونن برن، دخترش هر وقت بخواد میره، البته داماد هم فقط با دعوت 

نه ، دلش از سنگه انگار ، با دختراش اخته ، پسراشو نمی‌خواد انگار ، ی پسر دیگه هم داره، پسرا فقط با دع ...

به نظر من که خوبه

احترام ها حفظ میشه اینجوری

من اگه عقل الانمو داشتم چند ماه یکبار فقط با دعوت میرفتم

به نظر من که خوبهاحترام ها حفظ میشه اینجوریمن اگه عقل الانمو داشتم چند ماه یکبار فقط با دعوت میرفتم

جدی؟ اره ، وقتی هم باهاشون بری بیای همش انگار نیش و کنایه میزنن, حسودی میکنن، غریبه اند

جدی؟ اره ، وقتی هم باهاشون بری بیای همش انگار نیش و کنایه میزنن, حسودی میکنن، غریبه اند

فقط شکر کن

همیشه از صمیمیت زیاده که گند در میاد

زندگیتو بکن