2777
2789
عنوان

حق با کی بود

89 بازدید | 14 پست

من بچه دوم خانوادم خانواده من از بچگی خیلی چیزا برام کم گذاشتن تقریبا جزعی ترین چیزهاام نداشتم

امروز دیگه بروش اوردم گفتم بچه برا چیت بود تو که یکی داشتی گفت از دستم در رفت دیگه گفتم سقط میکردی گفت رو میدم پرو نشو دعوامون شد

الا حق با کیههه  اخه ادعا دارن ما برا شما چیزی کم نزاشتیم

نمبدونم عذاب وجدان داشته باشم یا نه

هروقت از اینکه یچیزی کم داشتم گفتم گفتن همینه ک هست

ببین تو خودت فک کن دختر داری ادم ک سنش بالا میره خصوصن خانواده های ایرانی حوصله خیلی چیزا رو ندارن دست خودشون نیس خودت واس خودت کم نذار از چش اونا نبین 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره منظورتون از کم داشتن چیه، 

ولی حرف زدنتپن اصلا درست نیست. 

آدمها اگه یه دونه بچه هم داشته باشند و شما تک فرزند هم بودین خودتونو با بهتر از خودتون مقایسه میکردین میگفتین اصلا چرا بچه آوردین. 

توقعات انسان هیچوقت تمومی ندارم تا زمانی که آدمهایی بالاتر از سطح مالی خودش رو میبینن. 

مشکل ازطرز تفکر شماست نه فرزند چندم بودن. فقط در صورتی حق با شماست که پدر معتاد یا بیکار داشته باشین اونوقت حق دارین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
چجوری کم نزارم وقتی چیزی ندارم😭😂زندگب بسی سختست

ی حرفه ای ی آرایشگری ی درسی بخون ک بشه رف سرکار پول دراورد همه ک پول دار شدن باباننشون پولدار بوده؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
ببین تو خودت فک کن دختر داری ادم ک سنش بالا میره خصوصن خانواده های ایرانی حوصله خیلی چیزا رو ندارن د ...

یه جوری میگین خانواده های ایرانی حوصله ندارم انگار غربی ها خیلی حوصله دارن. اونجا که بچه ها باید بعد ۱۸ سال مستقل بشن. اینجا اینقذ بچه ها رو لی لی به لالاشون میزارن‌که تو ۲۰ سالگی هم هنوز توقع کوچکترین چی اشونو از پدر و مادر دارن

خب بستگی داره منظورتون از کم داشتن چیه، ولی حرف زدنتپن اصلا درست نیست. آدمها اگه یه دونه بچه هم داشت ...

من از بچگی اصن پدری نداشتم همش پیش رفیقاش بود مارو ترجیح داد معتادم هست کلا ماهی یبار میبینمش خرجی خونه ام با مامانم هست 

هیچیزی ک‌ی بچه عادی تو هرخانواده ای داره من ندارم هیچ چیز

الان موندم کارم درست بود یا نه

اخه مامانمم زیاد توقعه داره از ادم

من از بچگی اصن پدری نداشتم همش پیش رفیقاش بود مارو ترجیح داد معتادم هست کلا ماهی یبار میبینمش خرجی خ ...

اگر واقعا اینطوره حرفی ندارم. ولی گناه مادرتون چیه که بی احترامی کردین. وقتی تمام مسیولیتها گردن مادرتون شما هم باید درکش کنین نه اینکه باری رو دوشش باشین. به جای فکر کردن به این چیزها تلاش کنین که وضعیت اقتصادی تون بهتر بشه حداقل درآمد مختصری برای خودتون داشته باشین