2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میدونی که اینجوری نیست چرا به خودت تلقین می کنی؟ تا حالا شده باهاش حرف بزنی.. شده صدای اذان بشن ...

خیلی خواستم

خیلی دوسش دارم

می‌خوام ببینتم 

نجاتم بده 

برام دعا کنید 

هشت سال چله گرفتم بی نتیجه 

تمام چله ها رو

خیلی خواستمخیلی دوسش دارممی‌خوام ببینتم نجاتم بده برام دعا کنید هشت سال چله گرفتم بی نتیجه تمام چله ...

خدا کمکت کنه برات دعا می کنم ❤

خدا به قلبت آرامش بده گُل

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

ببین هرکسی نمیتونه از روزایی و که گذروندی بگذرونه پس قطعا قویینریز توو خودت میدونی چقد آسیب میزنی به ...

من خیلی وقته که به خودم دارم آسیب میزنم 🙂🙃 من تو زندگیم هیچکسو اندازه خودم اذیت نکردم و به هیچکس اندازه خودم آسیب نزدم  کل زندگیم شده غم و استرس و اضطراب و یک عالمه فکرا و انرژیای منفی و ناامیدی و خنده های الکی و مصنوعی پشت دردای واقعیم جلوی خانواده ام و دیگران   انقدر گریه کردم که دیگه واقعا نمیتونم گریه کنم حتی با آهنگای غمگین حتی با درد و دل و حرف زدن حتی به زورم دیگه نمیتونم گریه کنم  دردا و غصه های من از گریه هم گذشته  هررررر شب تا ساعت چهار اینا و تا صبح بیدارم  بعضی از شبایی ام که میخوابم یا همش کابوس میبینم یا از خواب میپرم  فقطططط آرزوی مرگ دارم واسه خودم  حسرت همه چی مونده رو دلم   عاشق یکی شدم که رسیدن و قسمت شدن باهاش شد حسرتتتتتتتت  شد یه عشق محال و ممنوعه  ای کاش که عاشقش نمیشدم 😭😭😭😭😭😭😭 از اینکه عاشقش شدم پشیمون نیستم ، چون یه عشق محال و ممنوعه ست و رسیدن و قسمت شدن باهاش شد حسرت ابدی   میگم که ای کاش عاشقش نمیشدم   بعد تو بهم میگی قوی ؟ 🙂🙃💔😭

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

خودت میدونی که اینجوری نیست چرا به خودت تلقین می کنی؟ تا حالا شده باهاش حرف بزنی.. شده صدای اذان بشن ...

ببخشید اگه طولانی شد فقط خواستم یکم درد و دل کنم باهات یه ذره خالی شم 😭😭😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدم وقتی درداش روی هم زیاد میشه و زیاد میشه و زیاد میشه..دیگه کم کم حس می‌کنه آدم دیگه ای شدهدیگه از ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🙂🙂🙂🙃🙃🙃💔💔💔😭😭😭

دقیقا منم همینجوری شدم  همه چیم تموم شد همه چیم  خنده هام گریه هام احساساتم شادیام  آرزوهام   روز به رور بی احساس تر و بی تفاوت تر میشم به خودم و زندگی و آدما  روز به روز بی رمق تر و افسرده تر و بی حوصله تر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آدم وقتی درداش روی هم زیاد میشه و زیاد میشه و زیاد میشه..دیگه کم کم حس می‌کنه آدم دیگه ای شدهدیگه از ...

روز به روز بی حس تر میشم قوی نمیشم 🙂🙃💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو خلاصه چی گذشته بهتلااقل اینجا خالی شیم یا چیزی شد

خلاصه اش اینه که عاشق یکی شدم که رسیدن و قسمت شدن باهاش شد حسرت ابدی   شد یه عشق محال و ممنوعه  دوماهه که رفته (( کات کردیم ))  دلم براش تنگ نه ، لک زده 😭😭😭😭😭😭 با اینکه خیلیییییی اذیتم کرد  ولی باز هنوزم عاشقشم  باور میکنی به قدری عاشقش شدم که از امام حسین خواستمش ؟ از همه خواستمش 😭😭😭 از امام حسین خواستمش از حضرت ابولفضل خواستمش از امام رضا خواستمش از خدا خواستمش ولی نمیدنش بهم چون محال و ممنوعه ست و غیرممکنه نصیبم شدنش 😭😭😭😭😭 چون همه شون و همه چی داره بهم میگه و ثابت میکنه که لیاقتتو نداره دوسِت نداره براش مهم نیستی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40