ببین هرکسی نمیتونه از روزایی و که گذروندی بگذرونه پس قطعا قویینریز توو خودت میدونی چقد آسیب میزنی به ...
من خیلی وقته که به خودم دارم آسیب میزنم 🙂🙃 من تو زندگیم هیچکسو اندازه خودم اذیت نکردم و به هیچکس اندازه خودم آسیب نزدم کل زندگیم شده غم و استرس و اضطراب و یک عالمه فکرا و انرژیای منفی و ناامیدی و خنده های الکی و مصنوعی پشت دردای واقعیم جلوی خانواده ام و دیگران انقدر گریه کردم که دیگه واقعا نمیتونم گریه کنم حتی با آهنگای غمگین حتی با درد و دل و حرف زدن حتی به زورم دیگه نمیتونم گریه کنم دردا و غصه های من از گریه هم گذشته هررررر شب تا ساعت چهار اینا و تا صبح بیدارم بعضی از شبایی ام که میخوابم یا همش کابوس میبینم یا از خواب میپرم فقطططط آرزوی مرگ دارم واسه خودم حسرت همه چی مونده رو دلم عاشق یکی شدم که رسیدن و قسمت شدن باهاش شد حسرتتتتتتتت شد یه عشق محال و ممنوعه ای کاش که عاشقش نمیشدم 😭😭😭😭😭😭😭 از اینکه عاشقش شدم پشیمون نیستم ، چون یه عشق محال و ممنوعه ست و رسیدن و قسمت شدن باهاش شد حسرت ابدی میگم که ای کاش عاشقش نمیشدم بعد تو بهم میگی قوی ؟ 🙂🙃💔😭
آدم وقتی درداش روی هم زیاد میشه و زیاد میشه و زیاد میشه..دیگه کم کم حس میکنه آدم دیگه ای شدهدیگه از ...
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🙂🙂🙂🙃🙃🙃💔💔💔😭😭😭
دقیقا منم همینجوری شدم همه چیم تموم شد همه چیم خنده هام گریه هام احساساتم شادیام آرزوهام روز به رور بی احساس تر و بی تفاوت تر میشم به خودم و زندگی و آدما روز به روز بی رمق تر و افسرده تر و بی حوصله تر
بگو خلاصه چی گذشته بهتلااقل اینجا خالی شیم یا چیزی شد
خلاصه اش اینه که عاشق یکی شدم که رسیدن و قسمت شدن باهاش شد حسرت ابدی شد یه عشق محال و ممنوعه دوماهه که رفته (( کات کردیم )) دلم براش تنگ نه ، لک زده 😭😭😭😭😭😭 با اینکه خیلیییییی اذیتم کرد ولی باز هنوزم عاشقشم باور میکنی به قدری عاشقش شدم که از امام حسین خواستمش ؟ از همه خواستمش 😭😭😭 از امام حسین خواستمش از حضرت ابولفضل خواستمش از امام رضا خواستمش از خدا خواستمش ولی نمیدنش بهم چون محال و ممنوعه ست و غیرممکنه نصیبم شدنش 😭😭😭😭😭 چون همه شون و همه چی داره بهم میگه و ثابت میکنه که لیاقتتو نداره دوسِت نداره براش مهم نیستی