2777
2789

از رو حست میتونی بفهمی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر چه نسبتی داره؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من حسم حوریه که به همه شک دارم

سخت شد که 

توی رفتارش تغیرات میبینی؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

سخت شد که توی رفتارش تغیرات میبینی؟

تقریبا اره این چند روز رفته خونه داییش اینا که ی شهر دیگست و دیر به دیر جواب پیامم میده امروزم از صبح ساعت ۱۲ تا الان نبودش

تقریبا اره این چند روز رفته خونه داییش اینا که ی شهر دیگست و دیر به دیر جواب پیامم میده امروزم از صب ...

دلیلشو پرسیدی؟چی گفت

از رو حست میتونی بفهمی

درسته حس شما خانما قوی هست وهشدار میده بهتون ولی ولی متأسفانه احساس و هیجان و‌گذشت ها خیلی و اعصبانیت هاتون اجازه نمیده بهتون که هشدارهای درونی حس تون درکش برسین مشکل اینجاست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دلیلشو پرسیدی؟چی گفت

خودش می‌گفت شلوغه مهمونیم و..... ولی درکل جوری نیست که سرد تر شده باشه 

دیر سین میزنع خیلی رو مخمه:)))))) هیچوقت اینجوری نبود۶ ,۷ ماهه باهاشم

متوجه منظورت نشدم ولی پارتنرمه

جزء روابط آزاد هستن ! اینم کلی میگم برای خانما وارد روابط آزاد نشینن  آسیب میبینید صدمات داره حتی فکرخالیش راجبه این روابط آزاد اصلا بیهوده وبدترین آسیب ها داشته داره افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما این روابط ازاد ،پوچ هستن 

درسته حس شما خانما قوی هست وهشدار میده بهتون ولی ولی متأسفانه احساس و هیجان و‌گذشت ها خیلی و اعصبانی ...

خب در همه افراد صدق نمیکنه 

بیشترا می‌فهمن ولی طرف رو دوست دارن و به روی خودشون نمیارن

جزء روابط آزاد هستن ! اینم کلی میگم برای خانما وارد روابط آزاد نشینن آسیب میبینید صدمات داره حتی فک ...

بله درسته منم بعد از ۱۷ سال سن وارد رابطه شدم چون پسر به شدت کاری ومودب برنامه ای بود کلا با پسرای همسن خودش فرق داشت 

خودش می‌گفت شلوغه مهمونیم و..... ولی درکل جوری نیست که سرد تر شده باشه دیر سین میزنع خیلی رو مخمه:)) ...

خب از طرفی نمیشه گفت خیانت کرده حتما که 

چون عیده دیگه شلوغه و درکش کن .

رفتار های بعدش رو وقتی برگشت توجه کن