2777
2789
عنوان

دعوای من شوهرم ونرفتن ب سیزده بدر

475 بازدید | 17 پست

دیشب گفت تخمه آجیل بیار بخوریم گفتم تموم شدن گفت میاری یا بلند شم بزنمت گفتم خوردمشون مگه چقدر بودن خودت میرفتی بیرون مشت مشت میزاشتی جیبت آلان ک ته موندشون خوردم دیروز دیگه خیلی بحث کردیم هرچی پدرشوهرم صبح زنگ زده برنداشتم اوناهم نرفتن بیرون 

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دعوای ماسرپنیرشد صبح گفتم برو پنیر لاکتیکی بخرپنیر لبنه خرید گفتم چرا لاکتیکی نخریدی بادماغ باد کرده واخم وتخم  چشم وابرو رفتن گفت گوشیتو جواب دادی همش زنگ زدم گفتم وا چرا باهام اینجوری حرف میزنی مگه چی گفتم آقا زر زر کرد و رفت اتاق خواب قهر منم ریدم به روانش هرچند به یه ورشم نیست منم گشنه تشنه اتاقم و تا شب نه غذا میپزم نه میرم پیشش هرسال سیزده رو خراب کرده  

حالا دعوای ماسرپنیرشد صبح گفتم برو پنیر لاکتیکی بخرپنیر لبنه خرید گفتم چرا لاکتیکی نخریدی بادماغ باد ...

چی بگم خدا لعنت کنه مردای بی ذات رو

بگو یا زینب بگو یا حسین
حالا دعوای ماسرپنیرشد صبح گفتم برو پنیر لاکتیکی بخرپنیر لبنه خرید گفتم چرا لاکتیکی نخریدی بادماغ باد ...

خدایی اینجا تو مقصر بودی...

هم تلفن رو جواب ندادی

هم بابت نوع پنیر دعوا راه انداختی.

حالا لبنه میخوردی امروز!

قدر عمر و جوانی و اعصابتون رو نمیدونید واقعا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خدایی اینجا تو مقصر بودی...هم تلفن رو جواب ندادیهم بابت نوع پنیر دعوا راه انداختی.حالا لبنه میخوردی ...

اخه داشتم کار می‌کردم و گوشیم سایلنت بود من حرفی نزدم گفتم شاید اشتباه گرفته همین  بااخم و درشت کردن چشمش رید به روانم