2777
2789
عزیزم پوستم به شدت چربه و مرتب جوش میزنم. برای شست و شوی روزانه صورتم از فوم شست و شوی جنوبیوتیک است ...

من پیشنهاد میکنم فوم شستشوی صورت الارو که مخصوص پوست های آکنه ای و چرب هستش رو امتحان کنید.

تونر الارو که باز هم مخصوص پوست های چرب و آکنه ای هست رو استفاده کنید.

از کرم آبرسان درمالوگ مخصوص پوست های چرب استفاده کنید.

از ضد آفتاب های بی رنگ حتما استفاده کنید، برند الارو یا برند ژنوبایوتیک هر دو خوب هستن.

بی آب و تاب و توان،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.بینیم چربه و و چربی اطراف چانه و صورتم پخش میشه.

و بقیه قسمتای صورتم چرب نیست.

فوم شست و شو میزنم فقط تا ۳ یا ۴ ساعت چربی ندارم.دوباره برمیگرده.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

سلام.بینیم چربه و و چربی اطراف چانه و صورتم پخش میشه.و بقیه قسمتای صورتم چرب نیست.فوم شست و شو میزنم ...

میتونید از تونر های مخصوص پوست چرب استفاده کنید. 

تونر های برند ژنوبایوتیک و برند الارو هر دو خیلی خوب هستن.

بعد از اینکه صورت تون رو با فوم شستشوی مخصوص پوست چرب شستید، یک پد رو آغشته به تونر بکنید و به پوست صورت تون بزنید، یا اینکه میتونید از اسپری فیکس کننده ی آرایش برند ژنوبایوتیک بازم به همین نحو استفاده کنید. استفاده از این تونر ها و اسپری باعث میشه پوست تون دیر تر چرب بشه ،

و اینکه حتما آبرسان بزنید

آبرسان پوست چرب درمالوگ آبرسان فوق العاده سبکی هست برای پوست های چرب

بی آب و تاب و توان،

2790
2778
2791
2779
2792