2777
2789

من با یک آهنگ لرستانی 😂😂🙃دارمم عر میزنم دیروز آبله مرغان گرفتمممم همه رفتن بیرون من قرنطینه ام تنهام تو اتاقم دیشب از تب سردرد تا صبح نخوابیدم 

بیاین سبزه گره بزنیم از پشت گوشی ولی خوب خودم راستش این جور چیزا حوصله ندارم هر وقت رفتم گره زدم هیچی نشد🤣🌱🌱

هعییییییییییییی بدنمم میخارهههههه وییییی

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

من 😁✋

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من به تو یار قدیمی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
فک کنم فقط منو شماییم😂😂😂

هعی خواهرررر 😂😂 دلم کباب میخواد اونا رفتن کوه کباب درست کنم من باید با آهنگ عر بزنم باز وسطش خندم میاد 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

منم نرفتم بعد ناهار مثلا ولی همه خوابن بابام قراره ببره ی جای. دور افتاده بین کوه های روستای مامانم اینا و بابام اینا 

میگن خیلی خوشگله و کلی درخت شبیه ب میوه بلوبری داره😂😂

همه رفتن اونجا فقط من رفتم ببینم چطوریع

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد