2777
2789
عنوان

منو خالم

272 بازدید | 26 پست

دیروز دعوامون شد 

قرار بود برای اینکه خونشون برم عید دیدنی بهم زنگ بزنه بگه کی خونه هستن 

وقتی میخاست زنگ بزنه زنگ زد به مامانم میگه بیاین 

اخه چرا به خودم نزد من زندگیم جدا هست 

مامانم عید دیدنی که رفته بود قبلش.

بعدشم بعد ۴ روز زنگ میزنه میگه کجایی کم پیدایی و اصلا نگفت چرا نیومدی و این حرفا

منم گفتم منتظر زنگ بودم و بهم اطلاعی ندادی دیدم شروع کرد به داد و بیداد کردن که چه ربطی داره و منظوری نداشتم و تو اون زنداییتو بهتر از من میدونی و ....میگفت تو نباید از من ناراحت باشی من باید ناراحت باشم ازت که چرا نیومدی.گفتم قرار بود تو اطلاع بدی ولی باز اون بیشتر گردنم می‌افتاد 

آخرش یه معذرت خواهی هم نکرد از من و گفت میخام برم چای دم بدم و قطع کرد 

منم مسخرش کردم گفتم عید دیدنی تموم شد باشه برای عید سال بعد 

اونم گفت آره درسته حرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارش زشت نبود ایا؟

رفتارش نث رفتار مامانمه هیچ وقت خودشو مقصر نمیدونه کار بدی کنه بدتر رفتار میکنه کسی جرئت نکنه چیزی بگه و وسط حرف وقتمو نگیر برم واسه شوهرم چای ببرم میوه ببرم این اخلاقو دوس ندارم 

کارش بد بود نمیخواسته حتما بری خونش که حرفتو تایید کرده

رفتارش زشته ولی دیگه باید بشناسیش و یه طوری مدیریت کنی دعوا نشه

این اخلاق مامانم هس وسط حرفمم میگه وقتمو نگیر تو خیرت بهم نمیرسه دستمو نمیگیری پامو نگیر بزار کارمو بکنم واسه شوهرم چای ببرم تشنه هس دلت نمیسوزه واسش یا میوه ببرم

به اینجورادمانبایدروداد وگرنه تااخر بهانه دارن برا سواری گرفتن ازادما

دقیقا خیلی پرو شدن 

زندایی من چون هم کلاسیم بود اینا متنفرن ازش 

بیخودی و بی جهت

انگار مشکل روانی دارن