2777
2789
عنوان

همه از فامیل فرارین ولی من

96 بازدید | 7 پست

تو زمانی که هیچکس چشم دیدن فامیل نداره من آرزومه باهاشون دوباره خوب شیم 

قبلا با دختر خاله هام خیلی صمیمی بودیم با خاله هام ارتباط داشتیم اما چند ساله خیلی کم شده رابطمون یکیشون که‌ هروقت میبینمش اصلا بهم محل نمیزاره انگار من وجود ندارم همیشه تو جمعی که دوتا دختر خاله هام باشن احساس اضافی دارم

کلا خیلی احساس تنهایی میکنم دوس داشتم بیشتر باهم رابطه داشتیم با فامیل مادری اما حیف 

تقصیر مامانمه همیشه اونا بهش التماس میکردن که بیا خونمون و بریم فلان جا و اما هیچوقت نمی‌رفت همیشه بهونه میاورد دیگه الانم اونا جایی میرن کاری میکنن چیزی بهش نمیگن چون میدونن نمیاد 

خیلی ازین کارش ناراحتم میدونم که تقصیر اونه رابطمون با اونا کم شه خیلی بعضی وقتا حس تنهایی میکنم 

.. 

من درمورد خانواده پدریم هم اینطوریم 🥲

هم مادری و هم پدری هیچکدوم رو ندارم بخاطر مادرم 

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

من درمورد خانواده پدریم هم اینطوریم 🥲هم مادری و هم پدری هیچکدوم رو ندارم بخاطر مادرم

من ک کلا پدری قطع رابطه ایم حالا اونا برام مهم نیستن حداقل کاش با فامیل خودش اوکی بود ک اونم نیس 

.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک کلا پدری قطع رابطه ایم حالا اونا برام مهم نیستن حداقل کاش با فامیل خودش اوکی بود ک اونم نیس

کاملا درکت میکنم حوصلم پوکیده از صبح تا شب خونه ایم منم رفیقی ندارم برم بیرون باهاش فکر کن 

پوفففف

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

ما که کلا هر کدام تو یه شهر هستن

فاصله ها زیاد باشه فایده نداره

نمیشه رفت و آمد کرد ...هر کی میاد شب میمونه ...آدم خسته میشه ..

صبحانه نهار شام...رخت خواب بنداز جمع کن.

خونه آدم میشه هتل