2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه از. پزشک شکایت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 57 پست

ببین عزیزم من کارم اینه.اولا که طبق قانون دولتی به حرف کسی رو سزارین نمیکنن.اینکه نمیتونی بزایی و اینا همه اش الکیه برای ترغیب به سزارین.یا سزارین قبلی هست یا بچه اش با پاست که سزارین دولتی میشه تو هفته 39 و میتونه تو شیفت هر پزشک دولتی سزارین شه و فقط هزینه دولتی سزارین رو میده.یا اینکه سزارین قبلی نیست و باید برای زایمان طبیعی بستریشه.یکی دو روز سرم فشار بگیره نزایید بره سزارین.اگه دکتر خصوصی بهش گفته زایمان سزارین کنه حق داره حق الزحمه بگیره که از 2 تومن هست به بالا غیر از پول بیمارستان.توقع ندارید که سزارین خصوصی انجام بده بدون پول خصوصی.حالا چون تو بیمارستان خصوصی فقط این سزارین رو قبول میکنن طبیعیه که پول بیمارستان هم اضافه میشه.و اون پول زیرمیزی نیست.حق الزحمه است.و اینکه لطفا دیگران رو با خودتون مقایسه نکنید!چون اینقدر مسایل در این قضیه دخیله که فقط بار گناهاتون رو با تهمت سنگین میکنید

[QUOTE=52428880]جور کن با مدرک بهش بده بعد از عمل برو شکایت کن. بهت بر میگردونن[/QUOTدوستم همین کار رو کرد 

بعد یک هفته مجبور شد پول رو کامل برگردوند

رفتن اونجایی که خلاف دکتر رو خبر میدن و شکایت میکنن فقط شما هر طور شده مدرک بگیر

حتی رسید پرداخت از طریق پوز 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیگه از وقتی سزارین ممنوع شده بازار دکترا گرم شده دستمزد میگیرن سز میکنن . واسه همچین چیزی شکایت ...

چرا نمیرسه؟ بخدا دوستم شوهرش رفت کل پول زیر میزی رو نقدی از همون سازمان گرفت اونا هم از دکتر گرفته بودن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
حیف که مملکت گل و. بلبل و. شکایت راه به جایی نمیبره شکایت کنیم ازش کلی پشتشن دکتر. خیلیرقدیمیه مرد ه ...

وای چرا نمیشه دکترشو عوض کنه چه ربطی داره اخه؟؟بره پیش یه دکتر دیگه پروندشم ببره قبول میکنه...من خودم دکترم یکی دیگه بود یکی دیگ عملم کرد اما دکترم اینقد انسان بود ک دوبار بخاطرم اومد بیمارستان بدون هیچ توقعی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

میتونه ازش صدا ضبط کنه و بره با این مدرک ازش شکایت کنه تا وقتی سکوت کنیم معلومه که کسی از دزدی ابایی نداره بعدم الان به لطف دنیای مجازی میتونی راحت یکاری کنی ادب بشه 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین باید بری مطبش ودوباره درباره زیر میزی حرف بزنین وهم زمان هم صدای دکتر رو ضبط کن وببر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بی مدرک هیچ کس تحویلت نمیگیره دوتا سکه کجا بود البته بعد شکایت تشریف نبرید واسه زایمان پیشش که جون طرف دستشه باید دکترو عوض کنید ومن خودم ماه نهم دکترمو عوض کردم وزایمان کردم موفق باشی گلم

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
وا چه حرفا میزنی شما مطمئنی کارته؟یا داری طرفداری بیخود. میکنی

من پزشک نیستم  اما کارم اینه

طرفداری نیست

توقع بیجای مردمه

البته میشه با سطوح مختلف مالی منصف تر باشن.اما عرف همینه.مثل اینه که بگی چرا خیاط فقط پول پارچه رو نمیگیره و حق دست میگیره!

عزیزم اون بیمارستان دولتیه بیمارستان خصوصی بری بگی میخوام سزارین صم سزارین میکنن و ۶ ۷ تومنم میگیرن

من بیمارستان خصوصی میرم،سزارین انتخابی،ولی هزینه اش همون تعرفه ی تصویبی دولته،اضافه نمیخوان

من بیمارستان خصوصی میرم،سزارین انتخابی،ولی هزینه اش همون تعرفه ی تصویبی دولته،اضافه نمیخوان

ینی چی تعرفه دولتی... بیمارستان دولتی سزارین رایگانه نهایتا ۱۰۰ تومن ولی خصوصی هرکدومش یه قیمته از ۵ تومن تا ۸ تومن بخاطر این انتخابیه دیگه منظورتو متوجه نمیشم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
ینی چی تعرفه دولتی... بیمارستان دولتی سزارین رایگانه نهایتا ۱۰۰ تومن ولی خصوصی هرکدومش یه قیمته از ۵ ...

اون قیمتی که میگین متفاوته به خاطر خدماتیه که میدن،اگر ریز هزینه های عمل رو در بیارین میبینین که هزینه ی عمل سزارین با یه شب بستری تو اتاق عمومی و یه سری داروهای خاص که ضروریه تو همه ی بیمارستانای خصوصی سه میلیون و سیصد هزار تومنه،مثلا من میرم بیمارستان بین المللی تبریز،اولش سه د سیصد میگیرن الی الحساب میان پمپ درد استفاده میکنن اون خودش سیصد تومن هزینه ی جداس،یه سری وسایل میدن واسه بچه و خودم که تو بیمارستان دولتی لباس ارزون توشه میشه مثلا پنجاه اینجا دویست تومن،اتاق بیمارستان دولتی اتاق دو یا سه تخته اس اینجا اتاقاش همه وی آی پیه و اصلا اتاق عمومی نداره،

خیلی هزینه های دیگه هم هست که بعدا اضافه میشه آخر سر میگن هزینه شد پنج تا هشت تومن،من اینارو از بیمه پرسیدم،

گفت میتونی بری بیمارستان خصوصی هیچ کدوم از خدمات اضافه رو نخوای و سه و نیم هزینه اش میشه،حق ندارن برای خدمات روتین بیشتر از اون چیزی که تصویب شده بگیرن و نمیگیرن